GreenCaren asiantuntija Jussi Petäjä antaa käytännön vinkkejä puutarhanhoitoon MTV:n uudessa ohjelmasarjassa

GreenCare on pääyhteistyökumppani 3.4.2023 alkavassa MTV:n uudessa Ihanat siirtolapuutarhat -ohjelmasarjassa, jossa tehdään DIY-muutosprojekteja puutarhoihin ja siirtolapuutarhamökkeihin.

MTV:n kanavilla esitetään 3.4.2023 alkaen kymmenen jakson mittainen hyvän mielen ohjelmasarja, jossa ohjelman juontaja Nicke Lignell vierailee siirtolapuutarhoissa, joiden omistajat kaipaavat pientä kohennusta tai päivitystä. GreenCare asiantuntija Jussi Petäjä on mukana ohjelmassa toteuttamassa puutarhoissa tapahtuvia muutoksia ja antamassa vinkkejä siirtolapuutarhureille. Yhdessä Nicke ja Jussi ehostavat, kylvävät ja korjailevat puutarhoja ammattimaisella ja innokkaalla otteella. Kaikki ohjelmasta saadut vinkit on helppo toteuttaa itse kohtuullisella budjetilla.

– On hienoa, että tällaista puutarhaohjelmaa on lähdetty tekemään. Puutarhanhoidosta on tullut monille rakas harrastus ja yhä nuoremmat innostuvat myös oman siirtolapuutarhan hankinnasta. Kun pihan muutosta lähdetään tekemään, ei aina tarvitse myllätä kaikkea, vaan pienilläkin ja nopeilla toimenpiteillä voi saada hyvinkin näkyvän muutoksen, kertoo Petäjä.

Ihanat siirtolapuutarhat -ohjelman jaksoissa mm. parannetaan satokasvien kasvua ja siistitään villiintynyttä puutarhaa ja kukka-alueita. Myös puutarhan helppohoitoisuutta lisätään ja poistetaan vieraskasveja.

Puutarhanhoidon vinkit eivät siirry uusille sukupolville samalla tavalla kuin ennen ja uudet puutarhurit kokevat usein olevansa vailla tukea ja neuvoja. Haluamme olla tässä avuksi. On OK kokeilla ja erehtyä. Ohjelmassa esiin tulevat vinkit ovat sellaisia, joita ihan jokainen uskaltaa kokeilla, Petäjä lupaa.

Ihanat siirtolapuutarhat alkaen 3.4. klo 20 Ava ja MTV3 -kanavilla.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa