Hellävarainen uutuustuote: LV Sokerikuorinta

Suomalainen herkän ihon asiantuntija LV täydentää vartalotuotteiden valikoimaansa herkän ihon tarpeisiin kehitetyllä sokerikuorinnalla. Ihon lempeästi kuoriva sokerikuorinta on koostumukseltaan lähes vedetön, ja se tuotetaan Bernerin tehtaalla Heinävedellä.

LV:n vartalonhoitotuotteiden valikoima täydentyy pitkään odotetulla uutuustuotteella, LV Sokerikuorinnalla. Hellävarainen ja tehokas koostumus poistaa hilseilevän, kuolleen ihosolukon ihon pinnalta ihoa kunnioittaen. Kuorivana raaka-aineena hyödynnetty hienorakeinen sokerirae on Suomessa valmistettua.

Sokerikuorinnan koostumus sisältää hoitavia rasvoja ja vahoja, jotka tuovat iholle miellyttävän pehmeän ja sileän tunteen. Tuotteen kosteuttavuudesta huolehtii runsas pitoisuus glyserolia ja korkea rasvapitoisuus. Sokerikuorinta sisältää miedon tensidin, joka on sisällytetty koostumukseen optimoimaan tuotteen vaivatonta huuhtelua pois iholta.

Tuotteiden elinkaareen panostava LV toteuttaa kestävää lähestymistä sisällyttämällä tuotteisiin vain iholle olennaiset raaka-aineet – ilman mitään ylimääräistä. Sokerikuorinnan koostumus sisältää vain seitsemän raaka-ainetta läpi kuljetusketjun, eikä siihen ole käytetty lisättyä vettä. Kuiva-aineiden pitoisuus uutuustuotteessa on korkea 98,2 %, jonka lisäksi tuote on säilöntäaineeton. LV:n arvojen mukaisesti uutuustuote on hajusteeton ja väriaineeton.

Sokerikuorinta on kotimaista tuotantoa Bernerin Heinäveden tehtaalta.

Käyttö: hierotaan kuivalle iholle ja huuhdellaan pois. Käytetään kerran viikossa. Mikäli iho on atooppinen, tulee kuorintaa käyttää harvemmin, eikä ihoa saa hieroa voimakkaasti.

Suositushinta

LV Sokerikuorinta, 150 ml, 5,95 EUR

Saatavilla

Uutuustuote on saatavilla Tokmanneilta, valituista K-Citymarket-myymälöistä sekä yksityisiltä jälleenmyyjiltä huhtikuussa 2023.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/hBcLVXqvvc2B

Lisätiedot

Sanni Väinölä, Senior Brand Manager, e-mail: sanni.vainola@berner.fi, puh. +358 50 501 8744

Tuotenäytteet

Mira Marin, Viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa