Kansainvälinen menestys, Clarins Double Serum -seerumi saa rinnalleen kevyemmän Light Texture -version

Ensimmäinen Clarins Double Serum -seerumi lanseerattiin vuonna 1985, jolloin se oli aikansa edelläkävijä ja yhdisti kaksi toistaan täydentävää seerumia. Tehokas ihon ikääntymisen muutoksia vastaan toimiva seerumi on vuosien saatossa noussut kulttituotteen asemaan, tämän rinnalle Clarins lanseeraa keväällä 2023 uuden Double Serum Light Texture -version. Uusi kevyempi kaksoiskoostumus koostuu samoista 21 kasviuutteen yhdistelmästä ja uudistetusta lipidipohjasta, tehden siitä optimaalisen ratkaisun rasvoittumisalttiiden ihotyyppien tarpeisiin.

Double Serum Light Texture -seerumi hyödyntää edeltäjänsä tieteellistä innovaatiota, joka perustuu ihon viiteen elintärkeään toimintoon. Ihon solujen toiminnalle oleellista ovat uudistuminen, hapen saanti, ravinteet, suojaus ja kosteus. Yhdessä nämä tekijät aktivoivat kaikkia viittä ihon hyvää kuntoa ja nuorekasta ulkonäköä ylläpitävää toimintoa.

Double Serum Light Texture -seerumi täydentää hoitolinjaa

Uusi Double Serum Light Texture -seerumi on kehitetty vastaamaan erityisesti rasvaisen sekä rasvoittumisalttiin ihon tarpeisiin, ja se soveltuu myös herkälle iholle.

Kevyemmästä koostumuksesta hyötyvät erityisesti henkilöt, joiden iho on luontaisesti, hormonaalisista syistä tai sääolosuhteista johtuen enemmän talia tuottava. Lämpimät sääolosuhteet nostavat talin tuotantoa kaikilla ihotyypeillä, jolloin Light Texture -versio on ideaali vaihtoehto kesän ajaksi myös Pohjoismaissa asuville.

Uuden Double Serum Light Texture –seerumin kehityksessä on huomioitu myös miesten tyypillisesti paksumman ja enemmän talia tuottavan ihon tarpeet, yhdistettynä raikkaaseen lopputulokseen. Yleisesti nuorilla sekaiho on tyypillisempää johtuen luontaisesta hormonaalisesta epätasapainosta, ja he suosivat tyypillisesti kevyempiä koostumuksia.

Kevyemmät koostumukset edesauttavat rasvoittumisalttiin ihon toimintoja pitämällä ihon hydrolipidisen kalvon tasapainoisena.

Clarins Laboratorion taidonnäyte: innovatiivinen lipidipohja jäljittelee ihoa

Uusi koostumus on tulosta yli kahden vuoden tutkimustyöstä, jonka aikana testattiin yli 20 raaka-ainetta ja yli 250 erilaista koostumusta.

Koostumuksen optimaalinen suhde jäljittelee ihon luontaista hydrolipidikalvoa, jolloin iho vastaanottaa nopeasti ja hyvin vaikuttavat raaka-aineet. Koostumus sisältää kaksikolmasosaa vesipohjaisia vaikuttavia raaka-aineita ja yhdenkolmasosan öljypohjaisia vaikuttavia raaka-aineita.

Koostumuksen lipidipohjaa on muokattu noin 70 % verraten alkuperäiseen Double Serum -seerumiin. Koostumus yhdistää Clarins-tutkijoiden tunnistaman kolmikon ultra-kevyitä molekyylejä, joiden valintaperusteena käytettiin niiden kykyä haihtua. Nämä kolme haihtuvaa öljyä välittävät aktiiviset raaka-aineet iholle, jonka jälkeen ne osittain haihtuvat ja jättävät iholle välittömästi saumattoman tunteen ilman öljyistä tunnetta.

Aistillinen koostumus numeroina

Raikas ja kevyt koostumus ilmentää kokonaisvaltaisesti Clarinsille tunnusomaista aistillisuutta. Haihtuva koostumus sulautuu ihoon välittömästi, jättäen iholle lähes huomaamattoman tunteen ilman öljyistä lopputulosta.

Lopputulos iholla on 50 % kevyempi: raikas ja vesimäisen kevyt öljy *1

97 % tuotetta testanneista kertoi haihtuvan koostumuksen liukuvan iholla*2

97 % tuotetta testanneista koki Double Serum Light -koostumuksen ultra-kevyeksi*2

1. Vertailuanalyysi vs. Double Serum, 12 asiantuntijaa. 2. Kuluttajatesti moni-etninen paneeli, 352 henkilöä, 28 päivän ajan.

Luomukasviuutteita ja Reilun Kaupan -periaatteiden mukaisesti tuotettuja raaka-aineita

Double Serum Light Texture sisältää samat tehokkaat 21 kasviuutetta kuin ikoninen Double Serum -seerumi, jotka tuovat iholle happea, suojaavat, ravitsevat, uudistavat ja kosteuttavat. Kasviuutteista 15 on luomukasviuutteita ja kuusi Reilun Kaupan -periaatteiden mukaisesti tuotettua.

Luomukasviuutteet: kaura, vihreä banaani, itulehti, kaakao, goji-marja, mango, kiivi, kvinoa, alppitähti, inkivääri, maarianohdake, myrothamnusuute, ohdake, hevoskastanjaeksiini

Reilun Kaupan -periaatteiden mukaisesti tuotetut: vihreä banaani, itulehti, kaakao, mango, alppitähti ja inkivääri

Nerokas kaksoispakkaus yhdistää onnistuneesti kaksi koostumusta

Kaksoiskoostumus mahdollistaa tehokkaimpien anti-aging -koostumuksien sovittamisen omiin sylinteireihin yhteen pulloon.

Öljyfaasi -ja vesifaasi koostumukset eivät sovellu yhteen pulloon yhdistettäväksi, vaan ne ovat omissa sylintereissään. Koostumuksien sekoittuessaan toisiinsa levityshetkellä, niiden sisältämien vaikuttavien aineiden teho säilyy muuttumattomana ja ne tuovat iholle kasviuutteiden täyden hoidollisuuden.

Pakkauksen täydentää kätevä pumppumekanismi, jonka avulla kummastakin sylinteristä nousee oikea määrä kumpaakin seerumia, kaksikolmasosaa vesiliukoista seerumia ja yksikolmasosa öljyliukoista seerumia kerrallaan. Pakkauksen korkki on varustettu annostelumekanismilla, jonka avulla kuluttaja voi valita minkä verran tuotetta hänen ihonsa ihotyypistä, sääolosuhteista tai vuodenajasta riippuen kerralla tarvitsee.

Suositushinta

Double Serum Light Texture 50 ml, 124,00 EUR

Saatavilla

Uutuusseerumi on saatavilla maaliskuun 2023 alussa Clarins-jälleenmyyjiltä.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/-fkcqCXprc9t

Lisätiedot

Berner Oy – viestintä

Mira Marin, Viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa