SENSAI ABSOLUTE SILK -hoitolinja täydentyy: valikoimaan ylellinen kaksoispuhdistusrituaali CLEANSING MILK JA MICRO MOUSSE WASH

Koishimaru Silkin puhtain ilmentymä, ylellinen ABSOLUTE SILK -hoitolinja täydentyy uudella kaksoispuhdistusrituaalilla. Uusi kaksoispuhdistus kietoo ihon kallisarvoisimpaan silkkiin, vieden anti-ageing-ihonhoitorituaalin ennennäkemättömälle tasolle muinaista teeseremoniaa, Sadoa kunnioittaen.

SENSAIn ydinkäytäntöihin kuuluu arvostettujen taiteellisten perintöjen säilyttäminen Japanista. Sen monista muodoista SENSAIn inspiraation keskiössä on ainutlaatuinen kokemus muinaisesta japanilaisesta teeseremoniasta, Sadosta. Perinnettä pidetään vieraanvaraisuuden ilmentymänä, pitäen sisällään syvän kunnioituksen luontoa kohtaan ja herkkyyttä aistia estetiikkaa, huomioiden yksinkertaisuuden ja kurinalaisuuden arvostamisen. Perinteen henki on osa SENSAIta, välittyen eteenpäin Saho-ihonhoitorituaalin kautta nyt myös ABSOLUTE SILK -hoitolinjassa.

Saho-ihonhoitorituaali noudattaa muinaisen teeseremonian etikettiä. Hellävarainen kaksoispuhdistus- ja kosteutus johdattavat säännöllisesti käytettynä kohti SILK SKIN -ihoa. 

Lempeä puhdistusrituaali kohti kirkasta ihoa

Ensimmäisen vaiheen poispyyhittävä CLEANSING MILK -puhdistusmaito liuottaa kasvojen iholta meikin kuin kiillottaisi ihoa hienovaraisesti silkkiliinalla. Toisen vaiheen hiilihapotettu MICRO MOUSSE WASH on kehitetty täydentämään puhdistusta, nostaen ihosta epäpuhtauksia pois.

Yhdessä kaksoispuhdistus puhdistaa ihon sitä kunnioittaen silkkisen pehmeillä koostumuksilla, tuoden iholle raikkaan, luonnollisen hehkun ja miellyttävyyden puhtaimmassa muodossa.

Vaihe 1. ABSOLUTE SILK CLEANSING MILK: heittäydy puhdistavaan ja hoitavaan ihonpuhdistusrituaaliin

Puhdistusmekanismi on suunniteltu hellävaraiseen puhdistukseen ja kosteuttamaan ihoa. Emulsioitu koostumus sisältää kasviperäisiä öljykomponentteja, jotka on hajautettu tasaisesti tärkkelyspohjaisten sakeuttajien muodostamaan verkostoon.

Puhdistusmaito levitetään kasvoille vanulapulla tai käsin, jolloin silkkinen koostumus liukuu iholla öljyjen sulaessa kosketuksessa ihon lämpöön. Silkkiliinamaiselta tuntuva puhdistus nostaa meikin ja epäpuhtaudet ihon pinnalta hankaamatta ihoa.

Puhdistusmaito puhdistetaan kasvoilta kasvopaperilla tai vanulapulla.

Maitomainen puhdistus sisältää yhdistelmän skvalaania, jojobansiemenöljyä ja oliiviöljyä. Puhdistettu iho tuntuu silkkisen pehmeältä, kosteutetulta ja näyttää kuulaalta.

Kohti kestävää kehitystä

Uutuustuote on osa SENSAin uudistunutta kestävän kehityksen aloitetta, jolla SENSAI haluaa osoittaa japanilaisittain kunnioitusta ihmisiä ja luontoa kohtaan.

-Pullo on valmistettu kemikaalisesti kierrätetystä PET-muovista

-Ulkokartonki on valmistettu FSC-sertifioidusta materiaalista, joka sisältää osittain bagassia, joka on sokeriruokojätteestä kierrätetty puuton materiaali

-Kähäräveripeippiuute on johdettu aromaattisista yrteistä, jotka on kasvatettu kierrätyspainotteisilla tiloilla

-Skvalaani on puhdistettu öljy sokeriruo’osta

Vaihe 2. ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE WASH: mikrohiilihapotetun vaahdon puhdistava voima

Puhdistuksen ennennäkemättömälle tasolle vievä, hiilihapotettu vaahto liuottaa pois ylimääräistä talia, ihon epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Hiilihapotettua vaahtoa ympäröivät suojaava polyymeriverkko ja kosteuttavat raaka-aineet, jotka ylläpitävät mikrohiilihappojen kykyä säilyttää niiden joustavuus ja poreilu levityksen yhteydessä.

Huuhdottaessa pois iholta, hiilihapotettu vaahto jättää iholle kosteuttavan hunnun, ja tunne iholla on elpynyt. Iho on vapautunut epäpuhtauksista, hehkuen raikkaana ja elinvoimaisena. Puhdistus optimoi ihoa vastaanottamaan seuraavien ihonhoitotuotteiden ravitsevuuden.

Käytetään kauttaaltaan kasvoille, välttäen levitystä silmien ja silmänympärysalueen iholle. Huuhdellaan pois kädenlämpöisellä vedellä.

Kohti kestävää kehitystä

Uutuustuote on osa SENSAin uudistunutta kestävän kehityksen aloitetta, jolla SENSAI haluaa osoittaa japanilaisittain kunnioitusta ihmisiä ja luontoa kohtaan.

-Annostelija ja tulppa on osittain valmistettu biopohjaisesta muovista

-Ulkokartonki on valmistettu FSC-sertifioidusta materiaalista, joka sisältää osittain bagassia, joka on sokeriruokojätteestä kierrätetty puuton materiaali

-Kähäräveripeippiuute on johdettu aromaattisista yrteistä, jotka on kasvatettu kierrätyspainotteisilla tiloilla

Suositushinta

SENSAI ABSOLUTE SILK CLEANSING MILK, 150 ml, 83,40 EUR

SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE WASH, 180 ml, 88,50 EUR

Saatavilla

Uutuustuotteet ovat saatavilla huhtikuun 2023 alusta Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta, Sokos-tavarataloista, Sokos Emotion -myymälöistä sekä Sokos.fi-verkkokaupasta, osassa Kicks-ketjun myymälöitä.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/wQHcdTkWvfzq

Lisätiedot

Berner Oy – viestintä

Mira Marin, Viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa