Juhlavuoden kampanjatuote KORREK Juhlapesu – saatavilla vain rajoitettu erä

KORREK juhlii tänä vuonna 60-vuotistaivaltaan ja tuo autonhoitomarkkinoille juhlan kunniaksi uuden Juhlapesu autoshampoon. Poikkeuksellista on, että tuotteessa on tuoksu, jota ei ole aikaisemmin nähty KORREK-sarjan tuotteissa.

KORREK Juhlapesu

  • Vaahtoava, vahaton autonpesuaine
  • Raikas tuoksu
  • Soveltuu usein toistuvaan pesuun
  • Riittoisuus: (700 ml) 6-10 henkilöautoa
  • Kotimainen Avainlipputuote

Suomalaisen KORREK-autonhoitotuotteiden tarina alkoi vuonna 1963. Ensimmäisinä tuotteina lanseerattiin aikansa edistykselliset ruosteenestoaineet ja pari vuotta myöhemmin autovahat. Tuotteet saivat autoilijoilta hyvän vastaanoton, mikä innosti jatkamaan uusien tuotteiden kehittämistä ja valmistamista.

Tänä päivänä KORREK tarjoaa autoilijalle täydellisen tuotesarjan. Autonhoito on helppoa ja nopeaa, aina pesusta pinnoittamiseen. Ja kuten 60 vuotta sitten, jokainen tuote kehitetään, testataan ja valmistetaan Suomessa. Nykyään myös 100 prosenttisesti tuulisähköllä.

Saatavuus ja hinta

KORREK Juhlapesu 700 ml on saatavilla KORREK-jälleenmyyjillä. Suositushinta 7,95 eur. KORREK Juhlapesua on saatavilla vain rajoitettu erä.

Lataa tuotekuva: https://www.bernerbrandbank.fi/l/wD-ddPFrf7hD

Lue lisää tuotteesta: KORREK Juhlapesu – Korrek

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa