KORREK Pro Center Louhi aukeaa – monipuoliset autonhoitopalvelut tarjolla nyt myös Turussa

Berner Oy avaa 19.4.2023 viidennen franchise-mallilla toimivan KORREK Pro Center -autopesulan Turkuun pysäköintihalli Louheen. KORREK Pro Center Louhi palvelee asiakkaita monipuolisella palvelutarjonnalla autonpesusta renkaiden vaihtoon ja tuulilasipalveluihin. Palvelut ovat saatavilla kaikille pysäköintihallissa asioiville. Pysäköintimaksua ei tarvitse maksaa käsittelyn ajalta.

Uuden ajan autonhoitoa

Ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitseva KORREK Pro Center avataan 19.4.2023 Turun Louhi-parkkihalliin. KORREK Pro Center -palvelukonsepti tarjoaa sekä kuluttajille että yrityksille monipuoliset autonhoitopalvelut auton käsinpesusta tuulilasinvaihtoon. Muut pisteet sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa.

̶  KORREK on Suomen tunnetuin autonhoitomerkki. Centereiden tarjonnassa on koko KORREK-tuoteportfolio, joka sisältää niin ammatti- kuin kuluttajakäytössä tarjolla olevat autonhoitotuotteet. Tavoitteenamme on kasvattaa ketjusta maanlaajuinen vuoteen 2025 mennessä, Berner Oy:n autonhoitotuotteiden Category Manager Tomi Laitila taustoittaa.

Laaja palvelutarjoama saman katon alta

KORREK Pro Center Louhen palvelutarjoamaan sisältyy mm. monipuoliset autojen käsinpesuvaihtoehdot, kiillotukset ja pintakäsittelyt, renkaiden vaihdot, tuulilasipalvelut, ilmastointihuollot ja autoteippaukset. Pysäköintimaksua käsittelyn ajalta ei tarvitse maksaa. KORREK Pro Center on yrittäjävetoinen täyden palvelun autonhoitokeskus. Yrittäjät ovat kokeneita autonhoidon ammattilaisia, heillä on ammattitaito myös auton pintakäsittelyistä ja heille hyvä asiakaskokemus on kunnia-asia.  

KORREK on 60-vuotias kotimainen tuotemerkki, jonka tuotteet valmistetaan Bernerin omalla tehtaalla Heinävedellä 100%:sti uusiutuvalla energialla. Myös tuotekehitys tapahtuu kotimaassa ja viimeisten vuosien yhtenä painopistealueena on ollut tuotteiden vastuullisuus eri näkökulmista.

KORREK Pro Center Louhi

P-Louhi

korrekprocenter.fi/louhi

louhi@korrekprocenter.fi

Puh. 044 9763 711

Aukioloajat: Ma-Pe klo 8-16

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa