Uusi IsaDora Wake Up The Glow -tuoteperhe: luonnollista hehkua hybriditarpeisiin

IsaDoran kevään lanseeraus, uusi Wake Up The Glow -tuoteperhe hemmottelee hybridimeikkituotteista innostuneita. Ihon huomioivat meikkituotteet on kehitetty ajankohtaiseen skinification-trendiin, joka korostaa meikkituotteiden osuutta jatkumona omalle ihonhoitorutiinille. Wake Up The Glow -tuoteperhe koostuu uudesta ihoa suojaavasta SPF50 -meikkivoiteesta ja valovoimaisesta peiteaineesta. 

Uudet meikkituotteet ovat kevyitä ja tuovat esiin ihon luonnollisen heleyden kosteuttavien ja suojaavien ominaisuuksien ansiosta.

Wake Up The Glow Foundation SPF 50 -meikkivoide

Uusi Wake Up The Glow -meikkivoide on kehitetty kasvavaan ihoa huomioivien meikkivoiteiden kysyntään. Ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ja täyteläistää ihoa välittömästi trendikkään hyaluronihapon voimin. Koostumuksen hoitavuutta on täydennetty E-vitamiinilla, joka kosteuttavan ominaisuuden lisäksi suojaa ihoa ympäristön vapailta radikaaleilta.

Meikkivoiteen kevyt koostumus herättää ihon heleyden, jättäen iholle puolipeittävän ja luonnollisesti hehkuvan lopputuloksen. Ihon suojaus on olennainen osa skinification-trendiä, johon meikkivoide vastaa korkealla SPF 50 -suojalla. Pitkäkestoinen koostumus tuntuu miellyttävältä iholla koko päivän ajan.

Sävyvalikoimasta löytyy sävyjä niin lämmintä, neutraalia kuin viileää pohjasävyä käyttävälle. Suomen markkinoilla saatavilla 15 sävyä. Meikkivoide on pakattu lasipulloon, joka sisältää kätevän pumppuannostelijan.

Virkeyttä ja valoa Wake Up The Glow Concealer -peiteaineesta

Kirkastava peitevoide vastaa ajankohtaiseen hybriditarpeeseen 67 % luonnollista alkuperää olevalla koostumuksella. Kosteuttava peiteaine edesauttaa ihon hehkua InstaBright Complex -yhdisteen ansiosta, jolla on ihon mikroverenkiertoa edistävä vaikutus. Koostumuksen sisältämä fytoskvalaani ravitsee ja palauttaa ihon joustavuutta.

Kevyt koostumus sopii erinomaisesti kerrostettavaksi, tuoden kohdealueille tervettä ja valovoimaista hehkua. Kätevä sivellin mahdollistaa levityksen pikkutarkasti ja vaivatta.

InstaBright Complex 5 in 1-hyödyt

Yhdiste edistää ihon mikroverenkiertoa, ehkäisee sameutta, parantaa ihon sävyä, edistää hehkua ja tasoittaa ihon pintaa. InstaBright Complex -yhdisteen osuus koostumuksessa on 3 %.

Peiteaineen sävyt sulautuvat saumattomasti ihon sävyyn ja Wake Up The Glow Foundation -meikkivoiteen kanssa. Yhteensä viisi sävyä.

Hyvä tietää

IsaDora-tuotteet ovat brändin arvojen mukaisesti hajusteettomia, kliinisesti testattuja ja cruelty-free brändin perustamisesta lähtien. Valikoiman vegaanisten tuotteiden osuus keväällä 2023 on noin 93 %, mukaan lukien Wake Up The Glow -uutuustuotteet.

Suositushinta

Wake Up The Glow Foundation, 30 ml, 23,90 EUR

Wake Up The Glow Concealer, 10 ml, 17,90 EUR

Saatavilla

Wake Up The Glow -tuoteperhe on saatavilla Sokos-tavarataloissa, valikoiduissa Stockmann-tavarataloissa, Sokos.fi- ja Stockmann.com-verkkokaupoissa, Emotion- ja Kicks-myymälöissä sekä valituissa Prismoissa ja K-Citymarketeissa toukokuussa 2023.

Myymälöiden vakiovalikoimassa saatavilla 10 sävyä, kaikki 15 saatavilla verkkokaupoista.

Lisätiedot

Berner Oy – kuluttajatuotteiden viestintä

Mira Marin, Viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa