Chemigaten toimitusjohtaja Tom Schauman Bernerin johtoryhmään

Bernerin tytäryhtiö Chemigate Oy:n toimitusjohtaja Tom Schauman (DI, MBA) on nimitetty 1.5.2023 alkaen Berner Oy:n johtoryhmän jäseneksi.  Schaumanilla on 13 vuoden ura takanaan Chemigatessa, ja yhtiön toimitusjohtajana hän on toiminut vuodesta 2018 alkaen.

”Tom Schaumanilla on vankka kokemus ja asiantuntijuus tärkkelyspohjaisista tuotteista metsäteollisuuden tarpeisiin ja hänen nimityksensä Bernerin johtoryhmän jäseneksi kuvastaa Bernerin vahvaa panostusta suomalaiseen biopohjaisten tuotteiden kehittämiseen ja tuottamiseen metsäteollisuudelle. Toivotamme Tomin lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmäämme”, Berner Oy:n toimitusjohtaja Antti Korpiniemi sanoo.

Chemigatesta tuli osa Berner-konsernia kesällä 2021 ja viime vuonna Chemigate osti äänienemmistön Suomen johtavasta tärkkelysperunatuotteita valmistavasta Finnamyl-konsernista.