IsaDora Hypo-Allergenic Eyeliner: uusi pitkäkestoinen silmänrajaustussi kohtaa herkkien silmien tarpeet

Uusi hypoallergeeninen silmänrajaustussi on kehitetty herkkien silmien erityistarpeisiin sopivaksi, tehden siitä ensimmäisen Asthma Allergy Nordic -kriteeristön täyttävän silmänrajaustussin. 

Jatkuva näyttötyöskentely ja siitepölykausi aiheuttavat monille silmien herkistyneisyyttä ja kuivuutta, jonka lisäksi ilmastointi ja muut ympäristötekijät voivat altistaa silmiä herkistymiselle entisestään. Herkkien silmien tarpeisiin kehitetyn Hypo-Allergenic Eyeliner -silmänrajaustussin neste on formuloitu tarkasti valituista, hellävaraisista raaka-aineista, jotta myös herkkäsilmäiset voivat nauttia tarkkarajaisista rajauksista.

Asthma Allergy Nordic -kriteeristön mukainen uutuustuote täyttää sertifikaatin edellyttämät standardit ja kriteerit Ruotsin, Norjan ja Tanskan alueella. Hypo Allergenic Eyeliner on ensimmäinen silmänrajaustussi, jolle järjestö on myöntänyt Asthma Allergy Nordic -sertifikaatin.

Silmänrajaustussi on erinomainen vaihtoehto myös piilolinssien käyttäjille ja henkilöille, jotka tekevät mielellään harkittuja kosmetiikkavalintoja. Helppokäyttöinen silmänrajaustussi on luotettava kumppani luonnolliseen arkityyliin tehostamaan katsetta, mutta se mukautuu erinomaisesti myös näyttävien kissasilmien tekoon. Runsaspigmenttinen väri levittyy tarkkarajaisesti ja vaivatta. 

Vettähylkivä koostumus kuivuu nopeasti ja pysyy erinomaisesti paikallaan niin arjessa kuin juhlassa. Poistoon suositellaan tavallista silmämeikinpoistoainetta. Sopii loistavasti pariksi Asthma Allergy Nordic -sertifioidun IsaDora Hypo Allergenic -ripsivärin kanssa herkille silmille. 

Hyvä tietää

Hypoallergeeninen uutuustuote on IsaDoran arvojen mukaisesti hajusteeton, silmälääkärien testaama ja sopii vegaaneille. Vegaanisten tuotteiden osuus IsaDoran kattavasta valikoimasta on keväällä 2023 noin 93 %.

Suositushinta

Hypo Allergenic Eyeliner, 1 ml, 17,90 EUR

Saatavilla

Hypo Allergenic Eyeliner on saatavilla Sokos-tavarataloissa, valikoiduissa Stockmann-tavarataloissa, Sokos.fi- ja Stockmann.com -verkkokaupoissa, Emotion- ja Kicks-myymälöissä sekä valikoiduissa K Citymarketeissa toukokuussa 2023.

Kuvat

Berner Brand Bank – PR: IsaDora Hypo-Allergenic Eyeliner

Digitaalinen PR-materiaali

IsaDora_HypoAllergenicEyeliner_tiedote (adobe.com)

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä

Mira Marin, viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi, puh.+358 40 672 4272

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa