Kesän inhokkiötökät ovat pian täällä – pidä hyttyset loitolla Free-karkotteilla

Punkit ja hyttyset tulevat esiin keväällä heti ilmojen lämmettyä. Talvehtineilta hyttysiltä saammekin yleensä ensimmäiset pistokset. Ihmisen toleranssi hyttysenpuremille poistuu talven aikana, joten alkukesästä suojauksen tarve on suurin. Samaan aikaan kesän varsinainen hyttyskanta odottaa lammikoissa ja lätäköissä. Varaudu hyttys- ja punkkikauteen Free-karkotteilla.

Hyttyset löytävät ihmiset lämmön, ulkomuodon ja hajun perusteella. Ne havaitsevat hengityksen tuottaman hiilidioksidin jo kaukaa. Päästyään kymmenen metrin säteelle ne saavat ihmiseen ensimmäisen näkökontaktin, joka helpottaa suunnistamista ja kohteen löytämistä. Kaikilla ihmisillä iho erittää hajumolekyylejä, jotka houkuttelevat hyttysiä. Puutiaisella on etujaloissaan hajuaistimet, joilla se tunnistaa muun muassa ihmisen hengityksessä syntyvän hiilidioksidin. Puutiainen aistii myös liikettä, ääntä sekä tärinää.

Hyönteiskarkotteet saavat hyönteiset muuttamaan lentoreittiään pois mashdollisesta kohteesta. Useimmat hyönteiskarkotteet toimivat siten, että ne peittävät ihmisen hajun, mutta Free-karkotteet ovat hajuttomia ja toimivat toisella tavalla. Free-karkotteiden teho perustuu tehoaineisiin, jotka sekoittavat sekä punkin että hyttysten hajuaistin ja tekee kohteesta epähoukuttelevan. Free-karkotteet eivät sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita. Free-karkotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.  

Tuoksuton karkote on myös tehokas

Punkki- ja hyttyskarkotteen ei tarvitse tuoksua ollenkaan ollakseen tehokas. Free-tuotteissa käytetyt nykyaikaiset karkoteaineet ovat tehokkaita ja kuivuttuaan tuoksuttomia. Niitä voi käyttää kaikkien yli 1-vuotiaiden ihon suojaamiseen. Lapsen iholle karkote levitetään aikuisen käden kautta, jotta tuotteen käsittely olisi mahdollisimman huolellista.

Free-valikoimassa löytyy eri tarkoituksiin soveltuvia karkotteita niin aktiivikäyttöön kuin lyhyeen ulkoiluun. Karkotteita on saatavilla myös eri muodoissa; suihkeena ja aerosolina.

Free-tuotevalikoima:

Free Family & Kids 100 ml, suositushinta 6,85 eur

Free Outdoor 100 ml, suositushinta 8,80 eur

Free Punkkikarkote 100 ml, suositushinta 9,50 eur

Free Karkote Active Spray 100 ml, suositushinta 9,50 eur

Free Karkote Lotion 100 ml, suositushinta 8,95 eur

Free Hyttyskarkote Aerosoli 50 ml suositushinta 5,70 eur

Free Hyttyskarkote Aerosoli 150 ml, suositushinta 9,90 eur

Tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/LTCJ2wQCwZr7

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa