NUXE SUN -aurinkotuotteissa uusi patentoitu aurinkosuoja: herkullisia hetkiä auringonottoon

NUXE-aurinkotuotteet sisältävät uuden patentoidun aurinkosuojan, joka antaa laajaspektrisen suojan UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Kesäpäivien aistilliset ja herkullisen tuoksuiset aurinkosuojatuotteet ovat saatavilla suojakertoimilla SPF 30 ja SPF 50, ja niiden kehityksessä olennaisena kriteerinä on pidetty vesistön kestävyyttä.

Kaikki NUXE SUN -kategorian aurinkosuojatuotteet uudistuvat ja valikoima täydentyy uutuustuotteella, Tanning Oil SPF 50 -aurinkoöljyllä. Uudet koostumukset sisältävät uniikin, patentoidun yhdisteen, jonka ansiosta aurinkotuotteissa on vain kolme UV-filtteriä.

Patentoitu filtteriyhdiste antaa valostabiileille aurinkotuotteille laajaspektrisen tehokkuuden UVB ja UVA-säteilyä vastaan. Aurinkosuojien sisältämät kaksi esteriä nostavat filttereiden tehokkuutta ja pitävät miellyttävän kuivan tunteen iholla ilman tahmaisuutta. NUXE-aurinkosuojatuotteet sisältävät vain kemiallisen suojan.

Aurinkotuotteet on kehitetty huomioiden optimaalinen tasapaino luonnollisen, tehokkaan, aistillisen ja ympäristölle lempeän tuotteen varmistamiseksi. Koostumukset sisältävät runsaasti kasviperäisiä öljyjä ja niiden koostumus on vähintään 96 % luonnollista alkuperää.

Tutkitusti lempeä vesistöille ja koralleille

Aurinkotuotteiden filtterit on valikoitu tarkasti huomioiden ensisijaisesti niiden tehokkuus ja turvallisuus niin käyttäjälle kuin vesistöille. Koostumuksien turvallisuus ekosynteesille on testattu ja arvioitu neljän toistaan täydentävän testin muodossa. Tutkimukset kohdistuivat eri olosuhteissa esiintyville leville sekä bakteereille ja koralleille, jotta tutkimus kattaisi laajasti merellisen elämän.

Korallien osalta filttereiden ekotoksisuus on testattu ”äärimmäisissä” olosuhteissa, jossa testattavien ainesosien pitoisuudet olivat huomattavasti korkeammat kuin luonnollisissa olosuhteissa. Tutkimus osoitti, että ainesosilla ei ollut vaikutusta koralleihin, eivätkä ne aiheuttaneet korallien vaalenemista.

Vedenkestävät koostumukset vähentävät aurinkovoiteiden liukenemista mereen.

NUXElle vesistöistä huolehtiminen on tärkeää ja brändi tukee NGO Oceanplastic -järjestön toimintaa Euroopassa. Toiminnan avulla vesistöistä ja rannoilta kerätään pois jätteitä sekä nostetaan tietoisuutta muovijätteiden aiheuttamista haitoista.

Ominaisuudet 

Kaikki aurinkotuotteet sisältävät ihon ennenaikaista ikääntymistä hillitsevän solusuojan, joka koostuu 100 % luonnollisista aineosista, riisi- ja rosmariiniuutteista.

Aurinkosuojatuotteiden herkullinen ja kesää ilmentävä tuoksu koostuu makeasta appelsiinista, tahitikukasta ja vaniljasta.

Uutuustuote: Tanning Sun Oil SPF 50

Aistillinen Tanning Sun Oil SPF 50 -aurinkoöljy ravitsee ihoa ja ennaltaehkäisee pigmenttimuutoksia iholla. Aurinkoöljyn käyttö edesauttaa kaunista ja tasaista päivetystä. Täyteläinen öljykoostumus jättää iholle satiinisen tunteen ilman tahmaista tunnetta.

Vedenkestävä (water resistant) koostumus, joka liukenee vedessä vain vähän. Sopii vartalon ja kasvojen iholle.

Ranskan apteekeissa NUXE SPF 30 on lunastanut paikan myydyimpänä aurinkoöljynä.

Pakkausuudistus osana kestävää lähestymistä

Olennaisena osana kestävää lähestymistä NUXE käyttää aurinkotuotteissa 100 % kierrätettäviä tuubeja, pulloja ja ulkopakkauksia. Ulkopakkauksien paperi on valmistettu FSC-sertifioitujen metsien puista.

Kevyet muovituubit sisältävät 25 % vähemmän muovia ja ohuen korkin. Suihkeiden muovikorkit on korvattu kätevällä on/off -mekanismilla, joka estää tuotteen valumisen pakkauksesta myös menossa.

Suositushinta

Tanning Sun Oil SPF 50, 150 ml, 49,90 EUR

Saatavilla

NUXE SUN -aurinkosuojatuotteet ovat saatavilla toukokuussa 2023 NUXE jälleenmyyjiltä Stockmann-tavarataloissa, Stockmann.com-verkkokaupassa sekä valikoiduista Sokos-myymälöistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/qcfRHDKvRVqH

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä

Mira Marin, Viestintäasiantuntija puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa