GreenCaren uudet helppokäyttöiset erikoiskasteluravinteet tuovat tehoa pienelle kasvatusalalle

Pienellä kasvualalla, kuten parvekkeella, tarvitaan helppokäyttöisiä, pienessä pakkauksessa olevia tuotteita. GreenCaren uudet 150 g:n uudelleensuljettavat ja riittoisat erikoiskasteluravinteet sopivat hyvin pienelle kasvualalle käytettäväksi mm. parvekekukille, huonekasveille ja tomaatille. Käyttö on helppoa pussissa olevan annostelulusikan ansiosta. Valikoimassa on kuusi eri kasvikohtaista kastelulannoitetta, jotka sisältävät juuri kyseiselle kasville tarpeelliset ravinteet.

Kasvatus onnistuu myös omalla parvekkeella

Parvekekasvattajien määrä on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Parvekkeista halutaan loihtia itselle ja läheisille viihtyisä paikka ja olohuoneen jatke. Parveketta somistetaan pääsääntöisesti kesäkukilla, mutta siellä on helppoa kokeilla myös pienmuotoista viljelyä esimerkiksi tomaattien tai mansikka-amppelien avulla. Kaupasta ostettujen yrttien kasvattamista voi myös jatkaa omalla parvekkeella.

Kesäkukat tarvitsevat kesällä vettä ja lannoitetta

Kesän kuumimpana ajankohtana tärkeää on kaikkien kotipuutarhakasvien kastelu. Kesäkukkia, kuten myös muita kasveja, on kasteltava kerralla reilusti, ei pientä määrää useamman kerran päivässä. Paras aika kastella on illalla, sillä haihtuminen on yön aikana vähäistä. Maaperän kosteutta voi sitoa sijoittamalla katetta kasvien ympärille. 

Monet unohtavat kesäkukkien lannoituksen, vaikka juuri se takaa kukinnan koko kaudeksi, myös yksivuotisten kesäkukkien kohdalla. Lannoitus parantaa satoa ja lisää mm. yrttien, tomaattien ja mansikoiden makua. Riittoisa kasteluveteen sekoitettava lannoite on tehokkain ja nopein kaikista lannoitteista ja kasvi pystyy hyödyntämään sen saman tien.

Kotimaisen puutarhanhoitotuotemerkki GreenCaren uudelleensuljettavat 150 g:n kastelulannoitepussit on tarkoitettu kokonsa puolesta pienelle kasvualalle, eivätkä ne vaadi suurta säilytystilaa. Valikoimassa on kuusi eri kasvikohtaista erikoislannoitetta, jotka sisältävät juuri kyseisille kasveille tarpeelliset ravinteet saaden kukat kukoistamaan ja lisäten kasvisten makua ja satoa. 150 g:n kokoisen ravinnepussin riittoisuus on noin 150L kasteluvettä.

GreenCare-lannoitteet saatavilla GreenCare-jälleenmyyjiltä ja verkkokaupasta www.bernershop.fi.

Uutuusvalikoimaan kuuluu:

Puutarhan Kesä Tomaatti- ja chiliravinne, suositushinta 3,90€

Puutarhan Kesä Salaatti- ja yrttiravinne, suositushinta 3,90€

Puutarhan Kesä Perunaravinne, suositushinta 3,90€

Puutarhan Kesä Mansikkaravinne, suositushinta 3,90€

Puutarhan Kesä Parvekekukkaravinne, suositushinta 3,90€

Puutarhan Kesä Huonekasviravinne, suositushinta 3,90€

Lataa tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/tHXvHsvzF9fc

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa