SENSAI ULTIMATE: ylellinen ihonhoitorituaali täysin uudistettuna

Täysin uudistettu SENSAI ULTIMATE -ihonhoitorituaali vapauttaa ihmeen ihon uudistumisen takana hyödyntäen viimeisimpiä löydöksiä SPARC- ja autofagiatutkimuksista. Ylellisessä ihonhoitolinjassa SILK SKIN Connection -teknologia yhdistyy uuden Koishimaru Silk Infinte- ja Sakura-yhdisteiden elinvoimaiseen tehokkuuteen. Yhdessä nämä tekijät tehostavat ihon luonnollista korjausprosessia, tuoden iholle täyteläisen ulkomuodon. 

SENSAI on ollut sen Euroopan markkinoille astumisesta lähtien johtava toimija ylellisen kauneudenhoidon kategoriassa. Vuonna 1989 SENSAI otti merkittävän askeleen lanseeraamalla SENSAI EX La Crème -hoitovoiteen, joka oli aikansa edelläkävijä ennennäkemättömässä hintapisteessä. Hoitovoide nousi nopeasti halutuksi ja keskustelua herättäneeksi tuotteeksi Euroopan markkinoilla ja vakiinnutti SENSAIn arvokkaan aseman. SENSAIn taival ylellisen kauneudenhoidon innovatiivisena haastajana jatkui, kun vuonna 2005 lanseerattu PREMIER-ihonhoitolinja erottautui muista innovatiivisen teknologian ja vastustamattomien koostumuksiensa ansiosta.

ULTIMATE-ihonhoitolinjan tarina alkoi vuonna 2013, jolloin hoitovoide yhdisti legendaarisen Japanista peräisin olevan Koishimaru Silkin ylelliseen Sakura-kirsikankukintoon, joka on tunnettu ilmiömäisestä elinvoimastaan ja kyvystä uudistaa. Ihonhoitorituaali kehitettiin kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon, joka hemmottelee moniaistisesti ja tarjoaa saumattoman ylellisyyden kokemuksen.

Kymmenen vuotta myöhemmin, SENSAI avaa uuden ajanjakson esitellessään täysin uudistuneen ULTIMATE-ihonhoitolinjan. Poikkeukselliset ominaisuudet on sensaatiomaisesti valikoitu kohottamaan jo ilmiömäistä ylellisen kauneudenhoidon kokemusta.

Ihme ihon kauniin uudistumisen takana vapautuu

SENSAI ULTIMATE -ihonhoitorituaali avaa ylellisen kauneudenhoidon uuden ajanjakson tuomalla markkinoille ihonhoitorituaalin, joka avaa salaisuuden ihon kauniin uudistumisen takana.

Ihonhoitorituaalin avaintekijöinä toimivat uusimmat autofagiatutkimusten löydökset, jotka johdattavat ihon askel askeleelta kohti SILK SKIN -ihoa. SILK SKIN Connection -teknologia yhdistyy sopusointuisesti uuden Koishimaru Silk Infinite – ja Sakura-yhdisteiden elinvoimaiseen tehokkuuteen. Tuotteiden vertaansa vailla oleva teho ja ylellisyys tarjoavat iholle kauniin tulevaisuuden.

Uusin innovaatio SILK SKIN -ihon tavoittelun takana

Uusi SENSAI ULTIMATE -ihonhoitorituaali on päivitetty teknologialla, jonka inspiraation lähteenä on toiminut SPARC*- ja autofagiatutkimuksen** viimeisimmät tieteelliset löydökset. Hoitotuotteita täydentävät ennennäkemätön Koishimaru Silk Infinite -yhdiste ja Sakura Eternal Complex -yhdiste. Yhdisteet tehostavat ihon luontaista korjausprosessia, tuoden iholle täyteläisen ja nuorekkaan ulkomuodon.

*SPARC = Secreted Protein Acidic and Rich in Cysteine

**Autofagia on elimistön luonnollinen prosessi, jota solut suorittavat puhdistaakseen elimistöstä muun muassa vaurioituneita tai sairaita soluja.

SENSAI-tutkimusten kaksi aarremaista löydöstä

Koishimaru Silk Infinite

SENSAI-tuotteissa ennennäkemätön yhdiste valjastaa legendaarisen Koishimaru Silk –ainesosan kosteuttavat ominaisuudet, yhdistäen ne tehokkaisiin kasviperäisiin uutteisiin. Yhdisteen vaikuttavat ainesosat kuume-eukalyptusuute, mustikanlehtiuute ja aaroninpartauute yhdistyvät hoitorituaalissa olennaisiksi tekijöiksi ja pehmentävät iholla jo näkyviä ajan tuomia muutoksia.

Sakura Eternal Complex

Tehokas yhdiste välittää iholle Sakura-kirsikankukinnon elinvoimaisuuden, ylläpitäen ihon kiinteyden ja luontaisen hohdon. Yhdiste auttaa korjaamaan UV-säteiden ja happiradikaalien aiheuttamia vaurioita sekä tukee solujen energia-aineenvaihduntaa elvyttääkseen ihon toimintoja.

Täydellistä emulgoinnin taidetta

Vuosien asiantuntijuus ylellisten koostumuksien formuloinnista on jalostanut SENSAIN emulgointikäytäntöjä, jotka tähtäävät kaikista hemmottelevimpaan kauneudenhoidon kokemukseen. Kaikki koostumukset käyvät läpi erityisen käsittelyn, josta ne muuntuvat iholle tunnistettavaan ja välittömästi vastaanotettavaan muotoon. Silkkinen ravitsevuus herättää ihon sisällä piilevän kauneuden, johtaen valovoimaiseen SILK SKIN -ihoon.

Koostumukset kuin silkin kosketus

Kevyt, hyvin imeytyvä, ravitseva ja eteerinen ovat SENSAIn formuloinnin kulmakivet, joiden kehitys nostaa SENSAIn standardeja tuote kerrallaan. Hyvän olon tunteen ja ylellisen nautinnon tarjoavat koostumukset hemmottelevat niin aisteja kuin ihoa ja tuovat pitkäkestoisia tuloksia. Koostumukset on kehitetty kerrostettavaksi toisiaan täydentäviksi, jolloin iho nauttii hoitotuotteiden täydestä palauttavasta voimasta ja vapauttaa ihon sisällä piilevän kauneuden.

Elegantti kukkakimpun tuoksu

ULTIMATE-ihonhoitotuotteissa on viehättävä kukkakimpun tuoksu, joka täydentää aistillista ihonhoitorituaalia ja ihon kukoistukseen puhkeamista. Ensituoksuina makea ja hienostunut persikan ja päärynän tuoksu herättelevät aisteja pehmeästi. Tuoksukokemusta täydentävät bulgarialaisen ruusun, sakuran ja jasmiinin kukkaiset sydäntuoksut, jotka kietoutuvat rauhoittavan iiriksen ja puisen ambran pohjatuoksuihin.

Ylellisyys uudelleen muotoiltuna

SENSAIlle ylellisyys on kunnioittavia eleitä, mikä ilmenee hoitotuotteiden kokonaisuudessa. Nautinnollisen korkealaatuinen ja hemmotteleva kauneudenhoidon kokemus on paketoitu tyylikkäästi ilman koristeellisuutta. ULTIMATE-pakkausten tyylikkyys on tarkkaan hiottu kokonaisuus moniaistisia osia, jotka mukautuvat kämmeniin miellyttävästi. Pakkauksen osia käsiteltäessä ne herättävät rauhallisen tunteen ennen ihonhoitorituaalin aloitusta.

Saho-ihonhoitorituaalista kauneusseremoniaksi

SENSAIn sydämessä on toteuttaa ainutlaatuista Saho-ihonhoitorituaalia, joka on japanilaisen Sado-teeseremonian etiketin innoittama. Lempeä ja oivaltava menetelmä on kehitetty toteutettavaksi samalla tavalla päivittäin SILK SKIN -ihon saavuttamiseksi. Kuten japanilaisessa teeseremoniassa, ULTIMATE-ihonhoitorituaali mielletään kauneutta juhlistavaksi seremoniaksi. Ylelliset pakkaukset innoittavat huomioiviin eleisiin ja aistilliset koostumukset herättävät tyynen mielentilan.

ULTIMATE-ihonhoitorituaali on kutsu SENSAIlta omaan kauneusseremoniaasi.

ULTIMATE THE LOTION: olennainen pisara kohti ihon kaunista tulevaisuutta

Ylellinen hoitovesi on suunniteltu kevyeen muotoon, mikä antaa intensiivisen ravitsevuuden iholle. Mikro-emulgoitujen hoitovesien muoto mahdollistaa ihon täyden kapasiteetin vastaanottaa kosteutta. Korkeasti paineistettu käsittely pilkkoo emulsioidut molekyylit ja luo koostumuksesta nopeasti imeytyvän sen sisältäessä runsaasti ravitsevia öljyjä. Koostumuksen sisältämät Koishimaru Silk Infinite ja Sakura Eternal -yhdisteet toimivat avaintekijöinä ihon näkyvää ikääntymistä vastaan. Aistillinen harmonia ja tehokkuus auttavat ihoa kukoistamaan kuin valovoimaisin SILK SKIN -iho.

Hoitovettä suositellaan käytettäväksi puhdistetuille kasvoille aamuisin ja iltaisin.   

ULTIMATE THE EMULSION: tehokas emulsio, joka huolehtii isilkkisestä pehmeydestä

Ravitseva emulsio yhdistää raikkaan tunteen öljyn täyteläisyyteen. Koostumus on emulgoitu ylelliseen muotoon ja tuo iholle pehmeän tunteen. Lopputuloksena iho on kuin silkkihunnun koskettama joustava ja valovoimainen iho. Säännöllinen käyttö vapauttaa ihon sisällä piilevän kauneuden, iho näyttää sekä tuntuu aiempaa kiinteämmältä, heleämmältä ja piirteet tarkentuvat.

Hoitoemulsiota suositellaan käytettäväksi hoitoveden päälle kerrostettuna aamuisin ja iltaisin.

ULTIMATE THE CREAM: mestarillinen koostumus ja kukoistava iho

Erityisen hemmotteleva voide on rikastettu ainutlaatuisella yhdistelmällä ravitsevia öljyjä ja se tarjoaa iholle aistillisen kauneuskokemuksen. Koostumuksen optimaalinen suhde patentoituja öljyjä muuntuvat pehmeäksi ja silkkiseksi lopputulokseksi. Koishimaru Silk Infinite ja Sakura -yhdisteet toimivat ihon ikääntymistä edistäviä tekijöitä vastaan ja tekevät ihosta sileän ja säteilevän. Ennennäkemätön hoitovoide vapauttaa ihon sisällä piilevän kauneuden kohti SILK SKIN -ihoa.

Hoitovoidetta suositellaan käytettäväksi hoitoveden päälle kerrostettuna aamuisin ja iltaisin. Suositellaan käytettäväksi mukana tulevaa spatulaa tuotteen annosteluun kädelle ja levitetään koko kasvoille. 

Kohti kestävää kehitystä

-Kurjenpolven lehti/kukka/varsi -uute on hankittu kierrätyssuuntautuneilta tiloilta

-Glycosyl Trehalose* on mikro-organismeista johdettu fermentoitu raaka-aine

-Pullot ovat valmistettu osittain kierrätetystä lasista

-Pehmusteen materiaali on valmistettu kasviperäisestä kuitukankaasta

-Ulkokartonki on valmistettu FSC-sertifioidusta materiaalista ja sisältää osittain bagassia. Bagassi on puuton kuitumateriaali, joka on kierrätetty sokeriruokojätteestä.

*Glykosyyli theraloosi

Suositushinnat

ULTIMATE The Lotion I, 125 ml, 263,00 EUR

ULTIMATE The Lotion II 125 ml, 263,00 EUR

ULTIMATE The Lotion II, 75 ml, 174,50 EUR

ULTIMATE The Emulsion, 100 ml, 393,00 EUR

ULTIMATE The Emulsion, 60 ml, 263,00 EUR

ULTIMATE The Cream, 40 ml, 783,50 EUR

ULTIMATE The Cream Refill -täyttöpakkaus 40 ml, 709,00 €

ULTIMATE The Cream,15 ml, 330,00 €

Saatavilla

SENSAI ULTIMATE -ihonhoitotuotteet ovat saatavilla syyskuun 2023 alusta alkaen valikoiduissa Stockmann- ja Sokos-tavarataloissa sekä stockmann.com- ja sokos.fi-verkkokaupoissa.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/FnnVzZ7Z2KFK

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä

Mira Marin, Viestintäasiantuntija, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa