Uusi SENSAI LASTING PLUMP LIPSTICK: lakkamainen kiilto, täyteläisyys ja pehmeys huulilla

LASTING PLUMP LIPSTICK -huulipuna on SENSAIn taidonnäyte kosteuttavasta huulipunasta, joka pukee huulille pitkäkestoisen kiillon, kirkkaan värin ja miellyttävyyden. Huulipunan kiilto mukailee japanilaista roiro-nuri-lakkaustekniikkaa, joka on Japanissa tunnettu lasimaisesta ja valovoimaisen kiiltävästä pinnasta. Jo yksi levityskerta silottaa huulten pinnan hienovaraisia uurteita ja kietoo huulet ennenkokemattomaan ylellisyyden tunteeseen.

LASTING PLUMP LIPSTICK vie huulipunan ylellisyyden uudelle tasolle, luoden huulille lasimaisen näyttävän kiillon ja täyteläisen ulkomuodon. Huulipunan inspiraation lähde kumpuaa japanilaisesta roiro-nuri-lakkaustekniikasta, joka on jo vuosisatojen ajan ihailtu Japanissa sen lasimaisesta ja valovoimaisesta kiillosta. SENSAI mukailee hienon käsityön taiteellista tulosta uuden huulipunan lopputuloksessa. Huulipunan kermainen koostumus kietoo huulille miellyttävän tunteen ja täyteläistää huulten hienovaraisia uurteita saaden huulet näyttämään nuorekkailta.

Roiro-nuri

Roiro-nuri on perinteikäs japanilainen lakkaustekniikka, jolla epätasaiset puupohjaiset pinnat pohjustetaan ja kiillotetaan sileiksi. Käsittelyn jälkeen pinnoille levitetään useita kerroksia urushi-raakalakkaa, mikä muodostaa sileän pinnan päälle paksun lasimaisen kalvon. Jokainen kerros kuivatetaan kauttaaltaan ennen seuraavan lakkakerroksen levitystä. Huoliteltu ja hartaudella valmistettu käsityötaiteen muoto on tunnettu Japanissa sen kauniista ja täyteläisestä pinnasta, joka ei ole verrattavissa mihinkään muuhun.

LASTING PLUMP LIPSTICK -ominaisuudet

Hybridikoostumus yhdistää valovoimaisen kiillon, kirkkaan värin ja vastustamattoman pehmeyden tunteen yhteen huulipunaan. Kermainen ja kosteuttava koostumus ylläpitää huulten nuorekasta ulkomuotoa ja täyttää niiden hienovaraisia uurteita.  

Lasting Plump -koostumus

Ylellistä koostumusta tähdittävät Plumping-puuteri ja yhdistelmä öljyjä, jotka pidentävät värin kestävyyttä. Plumping-puuteri muodostaa huulipunan paksun ja lasimaisen pinnan, joka pehmentää huulten hienovaraisia uurteita ja täyteläistää huulia.

Colour Fix Oil

Huulipunan sidosaineena toimiva Colour Fix Oil sitoo ilmasta ja uloshengityksestä aiheutuvaa kosteutta. Ominaisuus mukautuu huulilla kosteuden vaikutuksesta pehmustavaksi ja geelimäiseksi kalvoksi, mikä edesauttaa värin säilymistä pitkäkestoisesti.

Puhdas ja valovoimainen väri

Tarkkaan harkittu värivalikoima tarjoaa monipuolisesti viehättäviä ja kirkkaita sävyjä. Koostumuksen sisältämät pigmenttihelmet on käsitelty punaisella suodatinpigmentillä, mikä pitää huulipunan värin kirkkaana pitkäkestoisesti.

Saatavilla 12 sävyä.

Ylellinen muotoilu

Japanilaisen estetiikan innoittama pakkausmuotoilu on hienostunut kokonaisuus tyylikästä minimalismia. Mustaksi lakatusta huulipunakotelosta avautuu näyttävä kultainen huulipunan pidike ja punainen sisäkorkki.

Huulipunan pidike ja täyttöpakkaukset myydään erikseen.

Kohti kestävää kehitystä

– Koostumuksen sisältämä skvalaani on sokeriruokojätteestä johdettu, korkeasti puhdistettu öljy

– Täyttöpakkauksen osat on valmistettu eroteltaviksi kierrätettäessä erikseen metalliseen ja muovisiin osiin

– Huulipunan pidike on valmistettu osittain biopohjaisesta muovista

– Ulkokartonki on valmistettu FSC-sertifioidusta materiaalista

– Huulipuna ja huulipunan pidike myydään erillisinä osina, mikä mahdollistaa pidikeosan uudelleenkäytön

Suositushinnat

LASTING PLUMP LIPSTICK -täyttöpakkaus, 3,8 g, 39,00 EUR   

LASTING PLUMP LIPSTICK HOLDER, 15,00 EUR

Saatavilla

Syyskuun 2023 alussa SENSAI-jälleenmyyjiltä Stockmann- ja Sokos-tavarataloissa sekä stockmann.fi- ja sokos.fi-verkkokaupoissa.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/n5CCsxfFLXdT

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä

Mira Marin, Viestintäasiantuntija puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa