Clarins Beauty Flash Fresh Ampoule: 7 päivän tehokas C-vitamiini-ampulli

Uusi Beauty Flash Fresh -ampulli kirkastaa väsynyttä ihoa palauttamalla ihon heleyden ja tasaisen värin. Fresh Mix -pulloon pakattu kaksiosainen ampulli sisältää 10 %:a puhdasta puuterimaista C-vitamiinia ja 5 %:a C-vitamiinin johdannaista vesipohjaisessa seerumissa. Seerumin tehoa täydentävät antioksidanttiset akerolansiemen- ja ruusumyrttiuutteet.  

Ihoa heleyttävä ja tehokkaasti uudistava Beauty Flash -valikoima täydentyy uudella seitsemän päivän Beauty Flash Fresh -kuurilla. Kahden C-vitamiinimuodon yhdistelmä korjaa tehokkaasti pigmenttimuutoksia, palauttaa ihon heleyttä, kirkastaa ja vähentää kasvoilta väsymyksen merkkejä.  

Kokonaispitoisuus yhteensä 15 %:a C-vitamiinia  

Beauty Flash Fresh -ampulli on yhdistelmä yhteensä 15 %:a kahta erimuotoista C-vitamiinia ja hedelmäuutteilla täydennettyä vesipohjaista seerumia.  

Ampulli sisältää 10 %:a puuterimuotoista, stabiloitua ja eristettyä C-vitamiinia, joka aktivoidaan ampullin vesipohjaiseen seerumiin. Ampullin vesipohjainen seerumi sisältää 5 %:a C-vitamiinin johdannaista. Kokonaispitoisuus C-vitamiinia on korkein kaikista Clarins-tuotteista.  

Vesipohjaista seerumia täydentää tehokas hedelmäuutteiden voima. Luontaisesti antioksidanttiset akerolansiemen- ja ruusumyrttiuutteet vähentävät vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia iholla ja tehostavat hoitokuurin vaikutusta. Akerolansiemenuute on luonnollinen C-vitamiinin lähde, ja se auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja tehostamaan ihon kollageenin tuotantoa. Ruusumyrttiuute tehostaa ihon hapen saantia, tehden ihosta aiempaa heleämmän.  

Minimalistinen koostumus Fresh Mix -pullossa  

Tehokas C-vitamiini on ominaisuudeltaan epästabiili, ja se menettää tehoaan kontaktissa valoon, lämpöön tai happeen. Ampulli on pakattu vesi- ja ilmatiiviiseen Fresh Mix -pulloon, jossa puuterimainen C-vitamiini pysyy suojassa ja eristettynä. Tuote aktivoituu käyttöönottovaiheessa stabiilin puuterin vapautuessa seerumiin.  

Koostumuksen siedettävyyttä on optimoitu sisällyttämällä tuotteeseen vain 15 raaka-ainetta, jonka lisäksi koostumus on hajusteeton, väriaineeton ja alkoholiton. Nopeasti imeytyvä koostumus levitetään kasvoille ensimmäiseksi aamuin illoin ennen muita hoitotuotteita. Intensiivinen kuuri tulee käyttää seitsemän päivän kuluessa käyttöönotosta, jotta se voi tarjota iholle parhaimman tehon.  

Pakkaus 

Ulkokartonki on valmistettu kierrätettävästä pahvista, joka on tuotettu vastuullisesti hoidetuista metsistä.  

Suositushinta  

Clarins Beauty Flash Fresh Ampoule, 8 ml, 42,00 EUR  

Saatavilla 

Beauty Flash Fresh Ampoule on saatavilla Stockmann- ja Sokos-tavarataloissa, Stockmann.com- ja Sokos.fi-verkkokaupoista sekä yksityisiltä jälleenmyyjiltä. 

Kuvat 

https://www.bernerbrandbank.fi/l/smwTq6ZJLKfq 

Lisätiedot 

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä 

Mira Marin, Viestintäasiantuntija puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi  

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa