Clarins Cryo-Flash Cream-Mask: intensiivistä anti-aging-tehoa ihoa viilentävästä voimasta

Cryo-Flash Cream-Mask-naamion inspiraatio on lähtöisin ihoa viilentävien cryo-kasvohoitojen tuloksellisista vaikutuksista. Naamion koostumuksessa on kaksi uutta tähtiraaka-aineitta, luomu iltahelokkiuute ja mentolijohdannainen M.G.A-molekyyli. Naamion sisältämä M.G.A-molekyyli viilentää ihoa jopa -4 astetta, mikä mahdollistaa nopean kalsiumin imeytymisen soluihin. Välittömästi ja pitkäkestoisesti ihoa viilentävä naamio on kehitetty intensiiviseen anti-aging-ihonhoitoon ja palauttamaan ihon nuorekasta heleyttä. 

Kalsium on ihon olennainen rakennuspalikka, joka toimii solutasolla polttoaineen tapaan ja nostaa solujen aktiivisuutta. Clarins tutki kalsiumin merkitystä ihon ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyssä ymmärtääkseen yksityiskohtaisemmin ihossa tapahtuvia prosesseja.   

Tutkimukset osoittivat, että kylmän vaikutuksesta iholla tapahtuu ilmiö, joka aktivoi kalsiumin nopeaa imeytymistä soluihin. Ilmiö on oleellista keratinosyyttien uudistumiselle ja ihon suojamuurin vahingoittumattomana säilymiselle. Ikääntymisen tuomat muutokset hidastavat kalsiumin imeytymistä soluihin ja laskevat ilmiön vaikuttavuutta, aiheuttaen ihossa herkkyyttä ulkoisia ärsykkeitä vastaan.  

CRYO-STARTER-teknologia perustuu tieteen ja kasvien synergiaan, yhdistäen luomulaatuisen iltahelokkiuutteen ja M.G.A-molekyylin.  

M.G.A-molekyyli: mentolijohdannainen laskee ihon lämpötilaa  

Clarins Laboratories tutki neljän vuoden ajan yhteensä 56 ihoa viilentävää raaka-ainetta ja valitsi naamioon mentolijohdannaisen, M.G.A-molekyylin. Molekyylin voimakas viilentävä vaikutus laskee ihon lämpötilaa jopa -4 astetta, mikä aktivoi tehokkaasti kalsiumin imeytymistä soluihin ja ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä. Ihossa tapahtuva lämpötilan lasku on noin kaksinkertainen verrattuna keskimääräiseen lämpötilanmuutokseen cryoterapia-kauneushoitojen avulla.   

Luomu iltahelokkiuute: biologinen aktivoija 

Iltahelokki on kasviksi hyvin vastustuskykyinen jopa erittäin kylmiä lämpötiloja vastaan. Kasvi tuottaa kukintonsa vilahduksina ja sulkee ne päivän ajaksi, mutta puhkeaa kukintoon uudelleen iltaisin.  

Ainutlaatuinen kasviuute on titrattu oneotiinissa eli molekyylillä, jonka on todettu aktivoivan nopeaa kalsiumin imeytymistä soluihin. Erityinen rakenne mahdollistaa ainutlaatuisen kyvyn aktivoida biologisesti kalsiumin läpäisyä soluihin. Uute korjaa iholla tapahtuneita muutoksia tehostamalla kollageenisynteesiä ja suojaa ihoa vapaiden radikaalien vaikutukselta.  

Ainutlaatuinen cryo-aktiivinen koostumus  

Naamion nautinnollinen aistillisuus ja kaksivaikutteinen viilentävä vaikutus muodostavat ihoa tehokkaasti elvyttävän koostumuksen, joka tehostaa ihon heleyttä. Pehmeä sinivihreä koostumus liukuu iholle kuin kylmä jääpala, valjastaen viilentävän voiman rentouttavaan tunteeseen.  

Koostumuksen raaka-aineista yli 93 % on luonnollista alkuperää.  

Kolminkertainen cryo-vaikutus  

Ainutlaatuinen yhdistelmä molekyylejä ja kasviuutteita viilentävät ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Levittäessä kylmä tunne hajaantuu iholla, tuoden iholle välittömästi kohottavan ja kiinteyttävän vaikutuksen. Ihohuokoset supistuvat, iho on ulkomuodoltaan täyteläisempi ja pehmeä. Tehokkaasti ihon heleyttä palauttava koostumus auttaa ihoa hehkumaan nuorekkaana.  

Aistillista tehoa  

Testiryhmän naiset kokivat mentolintuoksuisen ja viilentävän koostumuksen nautinnollisena.  

98 % naisista koki naamion viilentävän tunteen miellyttävänä* 1 

86 % naisista koki tuoksun täydentävän naamion vaikutusta 

Aistilliset cryo-tulokset numeroina  

Testiryhmä naisia kokeili naamiota 28 päivän ajan. Kliinisesti todistettu anti-aging teho ensimmäisestä käyttökerrasta. *2 Naiset kokivat juonteiden madaltuneen -22 % *3 ja kiinteyden parantuneen + 39 % 28 päivän käytön jälkeen. *4  

*1 Kliininen testi toteutettu hyödyntäen kolmea cryo-menetelmää, tulokset ovat menetelmien tuloksien keskiarvo. *2 Kliininen testi yhden levityskerran jälkeen, 33 naista  *3 Itsearviointi, 28 naista. Cryo-Flash Cream-Mask -naamion käyttö 2-3 kertaa viikossa neljän viikon ajan.  *4 Itsearviointi, 109 naista. *5 Kuluttajatesti, 109 naista 28 päivän ajan.  

Välittömästi havaitut tulokset 

87 % naisista huomasi heti naamion ihoa kohottavan tehon *5  

97 % naisista koki naamion välittömästi viilentävänä *5 

14 päivän jälkeen 

88 % naisista kertoi ihohuokostensa supistuneen *5  

90 % naisista koki ihonsa kiinteämmäksi ja kohotetuksi. *5 

28 päivän jälkeen  

90 % naisista koki ihonsa ulkomuodon muuttuneen nuorekkaammaksi *5 

Kestävämpi pakkaus  

Naamiopurkin lasista 40 % on kierrätettyä lasia ja pakkauksen korkki sisältää 50 % kierrätettyä muovia. Ulkokartonki valmistettu kierrätettävästä pahvista, joka on tuotettu vastuullisesti hoidetuista metsistä  

Suositushinta  

Clarins Cryo-Flash Cream-Mask, 75ml, 80,00 EUR  

Saatavilla 

Cryo-Flash Cream-Mask on saatavilla syyskuussa 2023 Stockmann- ja Sokos-tavarataloissa, Stockmann.com- ja Sokos.fi-verkkokaupoista sekä yksityisiltä jälleenmyyjiltä. 

Kuvat 

https://www.bernerbrandbank.fi/l/BgfDNGx7ZGKf 

Lisätiedot 

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä 

Mira Marin, Viestintäasiantuntija puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi  

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa