IsaDora Glossy Balm Hydrating Stylo: uusi kosteuttava huulikiiltovoide

Uusi läpinäkyvä Glossy Balm Hydrating Stylo -huulikiiltovoide kosteuttaa, rauhoittaa ja pehmittää huulia pitkäkestoisesti kaakao- ja karitevoiteen ansiosta. 

Huulia hemmotteleva IsaDora Glossy Balm on formuloitu ajankohtaiseen hybridikoostumukseen, joka tarjoaa huulille runsaasti hoidollisia hyötyjä ja kauniin läpinäkyvän sävyn. Voidemainen koostumus vastaa tuntumaltaan kosteuttavaa huulivoidetta ja se antaa huulille hennon hohdon. 

Huulia hoitavat tähtiraaka-aineet, karite- ja kaakaovoi rauhoittavat, pehmittävät ja antavat huulten iholle luonnollisen suojan. Huulikiiltovoide sisältää myös kasviperäisiä ja pehmentäviä öljyjä, jotka kietovat huulet miellyttävän kosteutettuun tunteeseen. Ominaisuudet saavat huulten ihon tuntumaan entistä pehmeämmiltä ja kosteutetummalta jopa koko päivän ajan. Läpinäkyvä ja napakka koostumus takaa siistin levityksen myös menossa mukana.

Uutuustuote on hajusteeton, kliinisesti testattu ja vegaaniystävällinen IsaDoran ydinarvojen mukaisesti.

Viisi hentoa ja imartelevaa sävyä

40 Bare Beige

41 Pink Silk

42 Sweet Peach

43 Lovely Lavender

44 Rosewood

Suositushinta

Glossy Balm Hydrating Stylo, 1,6g, 16,90 EUR

Saatavilla

Glossy Balm Hydrating Stylo -huulikiiltovoide on saatavilla Sokos-tavarataloissa, valikoiduissa Stockmann-tavarataloissa, Sokos.fi- ja Stockmann.com-verkkokaupoissa, Emotion- ja Kicks-myymälöissä sekä valituissa Prismoissa ja K-Citymarketeissa porrastetusti elo-syyskuun 2023 aikana.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/vMRj_79-J8b9

Digitaalinen PR-materiaali

IsaDora_Glossy Balm Hydrating Stylo_tiedote (adobe.com)

Lisätiedot

Berner Oy – kuluttajatuotteiden viestintä

Mira Marin, Viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274