IsaDora-kulmatuotteiden valikoima kasvaa: Brow Fix Wax in Pen ja Brow Fix Eyebrow Gel

Kulmakategorian uutuudet tarjoavat helppokäyttöisiä tuotteita mieluiseen kulmien muotoiluun.  

Brow Fix Wax in Pen: kevyt ja tarkka kulmavahakynä vedenkestävään muotoiluun  

Brow Fix Wax in Pen on helppokäyttöinen kulmavahakynä, jolla toiveiden mukainen kulmien muotoilu onnistuu kätevästi. Kevyt kulmavahakynä on pakattu kierrettävään automaattikynään, joka mahdollistaa tarkan levityksen pienillekin alueille. Muotoilua helpottaa tuotteen joustava koostumus, joka muotoutuu sulavasti paikoilleen kulmakynän päässä olevalla harjalla. Klassinen kulmaharja asettelee kulmat toiveiden mukaiseen muotoon kohotetuksi tai halutessa tarkkarajaisiksi.  

Kulmavahakynän koostumus on vedenkestävä, ja se kiinnittää toivotun muodon paikoilleen pitkäkestoisesti. Väritön kulmavahakynä on erinomainen vaihtoehto hyvin pitkäkestoista pitoa suosivalle.  

Brow Fix Eyebrow Gel: täyteläisyyttä ja syvyyttä kulmiin  

Kevyt kulmageeli muotoilee kulmat siististi pienellä kierrepäisellä harjalla. Koostumuksen hoitavat raaka-aineet pehmittävät ja kosteuttavat kulmakarvoja, antaen lopputulokselle hienostuneen ulkomuodon. Joustavaa koostumusta on helppo muotoilla, ja se lukitsee muodon paikoilleen pitkäkestoisesti.  

Kulmageelistä on saatavilla neljä kulmien sävyä imartelevaa, maanläheistä sävyä ja väritön geeli. Sävytetyt kulmageelit tuovat vaivattomasti täyteläisyyttä ja syvyyttä hentoisempiin kohtiin vain yhtä tuotetta käyttäen.  

Hoitavat raaka-aineet 

Värittömän kulmageelin koostumus sisältää pehmittävää glyseriiniä. 

Sävytetyissä kulmageeleissä koostumusta on täydennetty kosteuttavalla ja ravitsevalla yhdistelmällä risiini- ja arganöljyä.  

Sävyt 

50 Clear  

51 Taupe 

52 Light Brown  

53 Medium Brown  

54 Deep Brown  

Suositushinta  

The Brow Fix Eyebrow Gel, 3,5 ml, 15,90 EUR  

The Brow Fix Wax-in-Pencil, 0,25 g, 15,90 EUR 

Saatavilla 

IsaDora Brow Fix -tuotteet ovat saatavilla Sokos-tavarataloissa, valikoiduissa Stockmann-tavarataloissa, Sokos.fi- ja Stockmann.com-verkkokaupoissa, Emotion- ja Kicks-myymälöissä sekä valikoiduissa K-Citymarketeissa porrastetusti elo-syyskuun 2023 aikana.  

Kuvat 

https://www.bernerbrandbank.fi/l/ZphFHbS-nk-t 

Lisätiedot 

Berner Oy – kuluttajatuotteiden viestintä  

Mira Marin, Viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274  

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa