Tinted Oleo-Serum: Clarinsin ensimmäinen sävytetty seerumi hellii ihoa ja tuo luonnollisen hehkun

Clarins Tinted-Oleo-seerumi yhdistää meikin ja ihonhoidon ajankohtaiseksi hybridikauneustuotteeksi, jonka satiininomainen koostumus on yhdistelmä ainutlaatuisia mineraalipigmenttejä ja ihoa helliviä kuivaöljyjä. Ihon hyvinvointia tukevat tähtiraaka-aineet vahvistavat ihon suojakerrosta ja pitävät suojatun tunteen iholla pitkäkestoisesti. Lähes läpinäkyvä meikki säteilee luonnollista hehkua ja on kerrostettavissa omien mieltymysten mukaiseksi.  

Tinted-Oleo-seerumi on Clarinsin ensimmäinen sävytetty seerumi, joka on kehitetty ajankohtaisten hybridikauneustuotteiden kysyntään. Koostumus on yhdistelmä ainutlaatuisia mineraalipigmenttejä ja ihoa helliviä, kasviperäisiä kuivaöljyjä, jotka pitävät suojatun tunteen iholla päivän ajan. Kuivaöljyjen ansiosta tunne kasvoilla pysyy miellyttävänä jättämättä öljyistä tunnetta.  

Yhdistelmä ihon hyvinvointia tukevia raaka-aineita ravitsee ihoa päivän ajan ja tehostaa ihon kykyä heijastaa valoa entistä paremmin. Aistillinen koostumus sisältää runsaat 80 % ihoa hoitavia raaka-aineita ja sen sisältö on kokonaisuudessaan 98 % luonnollista alkuperää. 

Luonnollinen hehku, jota voi kerrostaa mieleiseksi 

Höyhenenkevyt koostumus sulautuu tasaisesti ihoon jättämättä näkyviä rajoja tai öljyistä pintaa. Lähes läpinäkyvä ja satiininomainen lopputulos säteilee luonnollista hehkua, tasoittaa ihon pieniä kauneusvirheitä ja antaa ihon luontaisen kauneuden näkyä. Ihanteellinen erityisesti meikittömästä meikkitrendistä ja huomaamattomasta meikistä pitäville. Runsaan ravitsevuutensa ansiosta sävytetty seerumi sopii myös kaikista kuivimmalle ihotyypille.  

Koostumusta voi kätevästi kerrostaa lisäämällä tippojen määrää. Pitkäkestoinen koostumus pysyy kasvoilla virheettömänä jopa kahdeksan* tunnin ajan ja pitää ihon hoidetun tuntuisena myös meikin poiston jälkeen.  

Aistillinen hybridikauneustuote tuo välittömän rentoutumisen tunteen, hemmotellen aisteja raikkaalla kukkaistuoksulla.  

*Kliininen testi, 24 naista.  

[TRI-OLEO COMPLEX]: tehokkaita kasviöljyjä, kasviperäistä skvalaania ja keramideja  

Clarinsin kehittämä innovatiivinen [TRI-OLEO COMPLEX] -yhdiste sisältää 16 % ravitsevia kasviöljyjä, kasviperäistä skvalaania ja ihoa suojaavia keramideja. Ravitseva raaka-aineiden yhdistelmä vahvistaa ihon hydrolipidistä kalvoa. Kosteuttava ja ihon suojakerrosta vahvistava vaikutus säilyy todistetusti kasvoilla jopa kahdeksan tunnin ajan.* 

[TRI-OLEO COMPLEX] -yhdisteen raaka-aineet 

Hasselpähkinäöljy sisältää runsaan pitoisuuden omega 9- ja 6-rasvahappoja. Raaka-aine auttaa ravitsemaan ihoa ja ehkäisemään ihon kuivuutta.  

Luomu jojobaöljy ravitsee tehokkaasti ihoa jättämättä öljyistä tunnetta.  

Kasviperäinen skvalaani on johdettu rasva-aineesta, joka on luontainen ihon hydrolipidikerrokselle. Ominaisuus mahdollistaa skvalaanin mukautumisen erinomaisesti ihoon.  

Keramidit ovat ihon luontaisia rakennuspalikkoja, jotka toimivat ihossa sementin tavoin tiettyjen solujen välissä. Keramidit auttavat vahvistamaan ihon suojakalvon toimintoja, jonka lisäksi ne rajoittavat ulkoisten ärsykkeiden vaikutusta ihoon ja ehkäisevät kuivuutta.  

*Kliininen testi, 24 naista 

Heleyttä jo ensimmäisestä käyttökerrasta *1  

92 % naisista huomasi sävytetyn seerumin kohentavan ihoa 

87 % naisista huomasi ihonsa tasoittuneen  

83 % naisista koki ihon säteilevän tervettä hehkua 

73 % naisista koki ihonsa olevan heleä  

71 % koki ihonsa olevan välittömästi kaunistettu  

14 päivän käytön jälkeen huomattavia tuloksia iholla * 

86 % naisista tunsi ihonsa olevan joustava 

78 % naisista piti sävytetyn seerumin tuntua hemmottelevana  

73 % naisista koki ravitsevan vaikutuksen myös meikin poiston jälkeen  

70 % naisista havaitsi lähes meikittömän tunteen  

*1 Kuluttajatesti, 105 naista, kokemukset ensimmäisestä käyttökerrasta *2 Kuluttajatesti, 105 naista, 14 päivän käytön jälkeen  

Suositushinta 

Clarins Tinted-Oleo-seerumi, 30 ml, 42,00 EUR  

Saatavilla 

Tinted-Oleo-seerumi on saatavilla syyskuun alussa Sokos- ja Stockmann-tavarataloista, Sokos.fi- ja Stockmann.com -verkkokaupoista, Emotion- ja Kicks-myymälöistä sekä valtuutetuilta yksityisiltä jälleenmyyjiltä.  

Kuvat 

https://www.bernerbrandbank.fi/l/CnptrwdGg7RS 

Lisätiedot ja tuotenäytteet 

Berner Oy – viestintä 

Mira Marin, viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274  

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa