Uusi NUXE Firming Radiance Glow Cream: heleyttä ja anti-aging-tehoa mikroleväöljyn voimasta

Kiinteyttävä NUXE Merveillance LIFT -tuoteperhe laajenee uudella kevyesti sävytetyllä Firming Radiance Glow -hoitovoiteella. Ihoa heleyttävä hoitovoide sisältää ainutlaatuisella teknologialla tuotettua mikroleväöljyä, joka parantaa ihon rakenteita.

Merveillance LIFT -tuoteperheen hoitotuotteiden kiinteyttävä teho perustuu ihon rakenteita vahvistavaan mikroleväöljyyn. Ihon nuorekkuustekijöitä tehokkaasti aktivoiva mikroleväöljy vahvistaa erityisesti dermiksen ja epidermiksen välistä tyvikalvoa.

NUXE valjastaa mikroleväöljyn tehokkuuden hyödyntämällä ainutlaatuista teknologiaa, jonka ansiosta jokainen yksittäinen pisara tiivistettyä mikroleväöljyä sisältää neljän miljardin aktiivisen solun voiman.

Tuotteissa hyödynnettävä Chlorella vulgaris on mikroskooppisen pieni levä, joka ilmestyi maapallolle jo 2,5 miljardia vuotta sitten. Kestävä mikrolevä on uudistumiskyvyltään poikkeuksellinen, ja se synnyttää joka päivä neljä uutta solua. Levän vahva elinvoima johtuu sen runsaasti aktiivisia molekyylejä sisältävästä solukalvosta.

Mikrolevää viljellään Ranskan Bretagnessa bioreaktoreissa, jotka optimoivat viljelyn olosuhteita ja parantavat hiilidioksidin liukenemista. Uuttamismenetelmän avulla levät käsitellään lingossa ylikriittisellä hiilidioksidilla, mikä mahdollistaa solukalvon sisältämien molekyylien sitoutumisen hiilidioksidiin. Käsittelyn ansiosta pisara öljyä tiivistetyssä muodossa sisältää neljän miljardin aktiivisesti toimivan solun voiman.

Kasvipohjainen tomaattiuute raikastaa kaikkia ihonsävyjä

Hoitovoiteen hento sävy on peräisin kasvipohjaisesta tomaattiuutteesta, joka raikastaa kaikkia ihonsävyjä. Kaikille ihotyypeille sopiva hoitovoide saa ihon heijastamaan valoa ja säteilemään tervettä hehkua heti levityksen jälkeen. Säännöllisessä käytössä hoitovoide kiinteyttää ihoa ja madaltaa juonteita.

Aistillisessa hoitovoiteessa on hillitty kukkaistuoksu, jossa hurmaavat magnolian ja freesian tuoksut yhdistyvät puuteriseen valkoisen myskin pohjatuoksuun.

Testiryhmän tuloksia

60 % parannus ihon heleydessä *1

100 %:lla testin jäsenistä iho oli tasaisempi *2

95 %:lla testin jäsenistä iho oli kiinteämpi *2

100 % jäsenistä oli tyytyväisiä tuotteeseen *3

1* testiryhmä, 20 vapaaehtoista. Edistysprosentti mitattu 56 päivän käytön jälkeen. 2* testiryhmä, 20 vapaaehtoista.Tyytyväisyysprosentti mitattu heti tuotteen levityksen jälkeen. 3* testiryhmä, 20 vapaaehtoista. Edistysprosentti laskettu 56 päivän käytön jälkeen.

Merveillance LIFT -tuoteperhe on valmistettu NUXEn noudattamien Clean Beauty -sitoumusten mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että tuotteet ovat silikonittomia, vegaanisia ja sisältävät vähintään 96 % luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita.

Suositushinta

NUXE Firming Radiance Glow Cream, 50 ml, 69,90 EUR.

Saatavilla

Firming Radiance Glow Cream -hoitovoide on saatavilla syyskuun 2023 alussa valikoiduista Sokos- ja Stockmann-tavarataloista sekä Sokos.fi- ja Stockmann.com -verkkokaupoista.  

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/9hNdtqThM-x7

Lisätiedot ja tuotenäytteet

Berner Oy – viestintä

Mira Marin, viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa