NUXE Sweet Lemon: sitruunamarengin tuoksuinen ja biosertifioitu tuoteperhe

Nautinnollinen Sweet Lemon -tuoteperhe ilahduttaa pirteällä ulkomuodolla ja herkullisella sitruunamarengin tuoksulla. Herkullinen tuoteperhe koostuu huulibalmista, huulivoiteesta ja käsivoiteesta, tuoden aistillisuutta päivittäisiin ihonhoitorutiineihin. Sweet Lemon on NUXEn ensimmäinen biosertifioitu käsien- ja huulien hoitosarja. 

Sweet Lemon -tuoteperhe yhdistää luonnon helmet kosteuttavaksi ja suojaavaksi ihonhoitorutiiniksi käsille ja huulille. Nautinnolliset koostumukset sopivat hyvin kuivan ja erittäin kuivan ihon tarpeisiin suojaavan ominaisuuden ansiosta. Kyseessä on NUXEn ensimmäinen biosertifioitu tuoteperhe käsien ja huulien hoitoon.  

Koostumukset sisältävät hoitavia luomu auringonkukka- ja hampunsiemenöljyjä. Herkulliset tuoksunuotit kumpuavat täysin luonnollista raaka-aineista ja tuovat aistillisuuden iloa päivittäisiin ihonhoitorutiineihin. Kaikki uutuustuotteet sopivat myös vegaaneille.  

Sweet Lemon Hand and Nail Cream  

Hoitava koostumus kosteuttaa, pehmittää ja suojaa käsiä ulkoisten ärsytysten aiheuttamilta vaikutuksilta. Kevyt voidemainen koostumus on hyvin sulautuva, öljyttömän tuntuinen ja imeytyy välittömästi. Kädet ovat hoitovoiteen käytön jälkeen pehmeät ja rauhoittuneen tuntuiset.  

Hoitavaa kasviöljyjen tähdittämää voidepohjaa on täydennetty kosteuttavalla aloe veralla. Koostumuksen raaka-aineista 99 %:a on luonnollista alkuperää.  

Sweet Lemon Lip Balm  

Kermainen huulibalmi tuntuu huulilla ravitsevalta ja helpottaa kiristävää tunnetta. Pehmittävä koostumus on kehitetty erittäin kuivien huulien tarpeisiin. Täyteläinen koostumus sulautuu huulille miellyttävästi, tuoden välittömästi tasaisen ja pehmeän tunteen.  

Koostumuksen raaka-aineista 99 %:a on luonnollista alkuperää.  

Sweet Lemon Lip Stick  

Kosteuttava, huulia pehmittävä ja miellyttävä huulivoidepuikko on tuntumaltaan kevyt. Huulivoidepuikon hoitavaa kasviöljyjen tähdittämää voidepohjaa on täydennetty ravitsevalla sheavoilla.  

Koostumus on kokonaan luonnollista alkuperää.  

Suositushinta  

Sweet Lemon Hand and Nail Cream, 50 ml, 14,50 EUR 

Sweet Lemon Lip Balm, 15 ml, 22,00 EUR 

Sweet Lemon Lipstick, 4 g, 11,50 EUR  

Saatavilla  

Sweet Lemon -tuoteperhe on saatavilla lokakuun 2023 alussa valikoiduista Sokos- ja Stockmann-tavarataloista.  

Kuvat  

https://www.bernerbrandbank.fi/l/fzfpPdbtB-wD 

Lisätiedot  

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä 

Mira Marin, Viestintäasiantuntija puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi  

Jaa sosiaalisessa mediassa