Syksyn uutuusherkut huulille: GOSH Lip Line’n Coat ja Soft’n Clear Lip Balm

GOSH vastaa kuumimpiin huulitrendeihin tuomalla markkinoille kaksi uutta huulituotetta, joissa näyttäytyy 90-luvun rusehtavat huultenrajaukset ja lasisenomaisen loisteen tuova huulivoide.   

Kaksipäinen Lip Line’n Coat pitää sisällään kaksi tuotetta, huultenrajauskynän ja mattapintaisen päällysteen, joka pitää rajauksen pitkäkestoisena paikallaan.

Mattapintainen päällyste on vedenkestävä ja väritön, ja sen annetaan kuivua huulilla noin 10–20 sekuntia levityksen jälkeen. Päällyste pysyy tahraamattomana paikallaan jopa seitsemän tunnin ajan. Päivän aikana nautitut öljypitoiset ruoat voivat kuitenkin heikentää pysyvyyttä.

Pehmeä huultenrajauskynä on koostumukseltaan kermainen ja helposti häivytettävissä. Sellaisenaan huultenrajauskynä on nopea ratkaisu täyteläisten ombre-huulien muotoiluun tai värittämään huulet kauttaaltaan imartelevalla sävyllä.

Herkulliset sävyt:

001 Ruby Chocolate

002 Burnt Cinnamon

003 Soft Nougat

004 Caramel Toffee

005 Brown Sugar

Soft’n Clear Lip Balm: lasinomaiset huulet

Lasinomaiset huulet ovat olennainen osa 90-luvun nostalgiaa, jonka ajankohtaisuus on tuonut vuosikymmenen meikkityylin vivahteet takaisin.

Soft’n Clear Lip Balmissa yhdistyvät huulivoiteen hoitavuus ja näyttävä lasinomainen kiilto. Näyttävän loiston huulille antava huulivoide pitää huulet kosteutettuna ja pehmeinä. Koostumukseltaan kevyt huulivoide heijastaa valoa ja pehmentää huulien hentoja uurteita.

Huulivoiteen elvyttävyydestä huolehtii WAKAPAMP-yhdiste, joka sisältää hoitavaa Wakame-levästä saatavaa uutetta. Yhdiste kosteuttaa ja ravitsee huulia sekä saa huulet näyttämään muodokkaammilta. Huulivoidetta voi käyttää sellaisenaan tai lisäämään loistoa huulipunan päälle. Saatavilla yksi läpinäkyvä sävy.

Soft’n Clear Lip Balm -huulivoiteelle on myönnetty tanskalainen AllergyCertified -sertifikaatti*, joka on osoitus minimoidusta ärsytysriskistä. GOSHin sydänarvojen mukaisesti molemmat uutuustuotteet ovat hajusteettomia ja vegaanisia.

Suositushinta

Lip Line’n Coat, 17,50 EUR

Soft’n Clear Lip Balm, 8 ml, 12,90 EUR

Saatavilla

Uutuustuotteet ovat saatavilla syyskuussa 2023 Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä valikoiduista K-Citymarket-myymälöistä sekä Prismoista.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/p6sTRhX_V8S8

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä

Mira Marin, Viestintäasiantuntija puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi

*AllergyCertified on kansainvälinen sertifiointi organisaatio, joka on perustettu Tanskassa vuonna 2015. Sertifikaattia kantavat tuotteet on tarkastettu jokaista raaka-ainetta myöten toksikologien toimesta, ja niille on tehty kattava riskiarviointi.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa