Uutta kotimaiselta Oxygenolilta: Pro-erikoishammastahnat

Kotimainen Oxygenol tuo markkinoille kaksi Pro-erikoishammastahnaa, jotka tarjoavat ratkaisuja suun- ja hampaidenhoidon erityistarpeisiin. Uusi tuoteperhe muodostuu erikoishammastahnoista: Suoja Pro vihloville hampaille ja Voima Pro ienterveyden edistämiseksi.

Uudet Oxygenol Pro-erikoishammastahnat tukevat suun hyvinvointia ja lievittävät suun yleisiä epämiellyttäviä tuntemuksia, vihlontaa ja ikenien ärsytystä. Erikoishammastahnojen koostumukset ovat hellävaraisia ja ne eivät sisällä hammastahnojen vaahtoavuutta lisäävää natriumlauryylisulfaattia (SLS). Oxygenol-hammastahnoissa käytetään natriumlauroyylisarkosinaattia, joka on matalavaahtoinen pinta-aktiivinen raaka-aine. Matalavaahtoisuuden ansiosta hammastahnat sopivat säännölliseen käyttöön myös afta-herkille ja suun limakalvojen ärsytykseen taipuvaisille henkilöille.

Molemmat Pro-erikoishammastahnat sisältävät fluoria ja 10 % ksylitolia. Yhdistelmä auttaa vahvistamaan hammaskiillettä, ehkäisemään plakin muodostumista ja suojaamaan hampaita reikiintymiseltä.

Oxygenolin-tuotteet kehitetään laboratoriossa Helsingin Herttoniemessä, ja ne valmistetaan Bernerin Heinäveden tehtaalla 100 % uusiutuvalla energialla. Tuotteissa käytetään suomalaisia raaka-aineita aina kun se on mahdollista. Hammastahnojen sisältämä ksylitoli valmistetaan Suomessa Kotkassa.  

Pro-erikoishammastahnoille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Voima Pro: ienterveyttä edistävä

Uusi Voima Pro -erikoishammastahna pitää huolta ikenien hyvinvoinnista yhdistelmällä hoitavia yrttejä, joka rauhoittaa ja ehkäisee ärsytystä ikenissä ja limakalvoilla. Hammastahnan koostumusta täydentää ikeniä suojaava ja rauhoittava allantoiini, jolla on limakalvoja hoitava vaikutus.

”Ienterveyden merkitykseen on viime vuosina kiinnitetty enemmän huomiota. Meille oli tärkeää tuoda markkinoille tuote, joka edistää erityisesti ienterveyttä.” Oxygenolin tuotekehityskemisti, Jenni Hallanaro, kertoo.

Hoitavien yrttien yhdistelmä sisältää tuttuja yrttejä, kuten kamomillaa, salviaa ja rosmariinia. Valintaperusteena on käytetty yrttien ominaisuutta rauhoittaa ja vähentää ärsytystä. In vitro -tutkimuksissa tuote tutkitusti vähensi merkittävästi tulehdusta aiheuttavien välittäjäaineiden määrää.

Makuna miellyttävä ja uniikki mentolilakritsi. Sopii vegaaneille.

Suoja Pro: vihloville hampaille

Vihlontaa lievittävä Suoja Pro -erikoishammastahna sisältää kaliumnitraattia. Raaka-aine on jo pitkään tunnettu hampaiden vihlontaa lievittävissä tuotteissa, ja se säännöllisesti käytettynä auttaa lievittämään hampaiden vihlontaa. Käytössä sen kaliumionit siirtyvät hammasluun kanaviin, jolloin ne saavat aikaan hermosolujen solukalvon depolarisaation. Depolarisaatio estää hermosolua reagoimasta ärsykkeisiin ja ehkäisee kivun tunnetta syntymästä.

Lempeällä Suoja Pro -erikoishammastahnalla on matala hankausarvo, joka ei vahingoita hammaskiillettä.

”Hammastahnan matala hankausarvo on vihloville hampaille olennainen ja tärkeä ominaisuus, jotta tilanne ei pääse pahenemaan ja kiille vaurioitumaan lisää.” Oxygenolin tuotekehityskemisti Jenni Hallanaro, kertoo.

Makuna raikas mentoli. Sopii vegaaneille.

Suositushinnat

Suoja Pro, 75 ml, 4,99 EUR

Voima Pro, 75 ml 4,99 EUR

Tuotekuvat

Berner Brand Bank – Oxygenol Pro

Saatavilla

Oxygenol Pro -erikoishammastahnat ovat saatavilla syyskuussa 2023 laajasti hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista.

Lisätiedot

Kirsti Vesterinen, Brand Manager, e-mail, kirsti.vesterinen@berner.fi,  puh. +358 50 377 9172

Tuotenäytteet

Mira Marin, Viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi, puh. +358 40 672 4274

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa