KORREK Pro Center avaa autopesulan Porin Puuvillaan

Berner Oy avaa marraskuussa 2023 kuudennen KORREK Pro Center -autopesulan Poriin kauppakeskus Puuvillaan. KORREK Pro Center Puuvilla palvelee asiakkaita monipuolisella palvelutarjonnalla autonpesusta renkaiden vaihtoon ja tuulilasipalveluihin. 

Uuden ajan autonhoitoa

KORREK Pro Center Puuvilla aukeaa 1.11.2023 Porin kauppakeskus Puuvillan P1-tasolle. KORREK Pro Center -palvelukonsepti tarjoaa sekä kuluttajille että yrityksille monipuoliset ja laadukkaat autonhoitopalvelut, jotka perustuvat huippuluokan teknologiaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Muut pisteet sijaitsevat Vantaalla, Espoossa ja Turussa.

”On hienoa päästä laajentamaan KORREK Pro Center -ketjuamme. Kauppakeskus Puuvilla tarjoaa ihanteellisen sijainnin uudelle autopesulallemme. Se on helposti saavutettavissa ja tekee asiakkaillemme arjen helpommaksi. Voit hoitaa samalla muut ostokset, kun autoasi hemmotellaan pesussa, Berner Oy:n autonhoitotuotteiden Category Manager Tomi Laitila kertoo.”

Laaja palvelutarjoama saman katon alta

KORREK Pro Center Puuvilla tarjoaa monipuolisesti erilaisia autonhoitopalveluja. Kaikki ulkopesut, sisäpesut, maalipinnan kiillotukset ja pintakäsittelyt tehdään käsin kotimaisilla KORREK Pro -tuotteilla. LIsäksi palveluvalikoimassa on renkaiden vaihdot ja tuulilasipalvelut. KORREK Pro Center on yrittäjävetoinen täyden palvelun autonhoitokeskus. Yrittäjät ovat kokeneita autonhoidon ammattilaisia, heillä on ammattitaito myös auton pintakäsittelyistä ja heille hyvä asiakaskokemus on kunnia-asia.  

KORREK on 60-vuotias kotimainen tuotemerkki, jonka tuotteet valmistetaan Bernerin omalla tehtaalla Heinävedellä 100%:sti uusiutuvalla energialla. Myös tuotekehitys tapahtuu kotimaassa. Autopesulat ovat sitoutuneet kestävään toimintaan ja vastuullisuuteen.

Lisätietoja KORREK Pro Centereistä ja sen palveluista löytyy osoitteesta korrekprocenter.fi

KORREK Pro Center Puuvilla

Kauppakeskus Puuvilla, P1 Pysäköintitaso

korrekprocenter.fi/puuvilla

puuvilla@korrekprocenter.fi

Puh. 040 023 2764

Aukioloajat: Ma-Pe klo 10-20, La 10-18, Su 12-18

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa