Uusi IsaDora No Compromise -tuoteperhe: meikkivoide ja peiteaine

Luonnollisen mattapinnan tarjoavat uutuustuotteet ovat tuntumaltaan kevyitä ja sopivat ihanteellisesti heille, jotka toivovat meikkituotteilta enemmän peittävyyttä ja pitoa.

No Compromise Foundation

Kevyen tuntuinen meikkivoide pitää ihon luonnollisen mattapintaisena ja raikkaana jopa vuorokauden ajan. Meikkivoide täyttää optisesti ja hajauttaa valoa, saaden aikaan imartelevan pehmeän lopputuloksen.

Ihoa hoitava koostumus sisältää Bermuda-saarelta peräisin olevaa kasviuutetta, joka edistää ihon kimmoisuutta. Tehokas yhdistelmä kalvonmuodostajia pitää meikkipohjan vettähylkivänä ja kestävänä paikoillaan. Silikonielastomeerigeeli saa aikaan meikin mattapintaisen ja satiininomaisen lopputuloksen.

Meikkivoiteen peittävyys on kerrostettavissa mieleiseksi keskipeittävästä peittävään. Lopputuloksena pehmeän kaunis mattapinta, joka näyttää luonnolliselta.

Saatavilla yhteensä 15 sävyä, joista löytyy vaihtoehtoja kylmälle, neutraalille ja lämpimälle ihon pohjasävylle.

No Compromise Concealer

Kevyen tuntuinen peiteaine häivyttää ihon pieniä virheellisyyksiä ja tummia silmänalusia, antaen luonnollisen mattapintaisen lopputuloksen. Voidemainen koostumus sulautuu miellyttävästi ihoon ja luo sileän pinnan, joka tuntuu huomaamattomalta iholla.

Kollageenin ja elastaanin tuotantoa stimuloivat kasviuutteet, Persiansilkkipuu-uute ja Intian-puu-uute tehostavat mikroverenkiertoa ja vähentävät turvotusta silmänympärysalueella.

Peiteaineen peittävyys on kerrostettavissa mieleiseksi puolipeittävästä peittävään.

Saatavilla yhteensä 10 sävyä, joista löytyy vaihtoehtoja kylmälle, neutraalille ja lämpimälle ihon pohjasävylle.

Hyvä tietää

Uutuustuotteet ovat IsaDoran arvojen mukaisesti vegaanisia, kliinisesti testattuja ja hajusteettomia.

*IsaDoran toteuttama kliininen tehokkuustesti, 2018

Suositushinta

No Compromise Foundation, 30 ml, 25,90 €

No Compromise Concealer, 10 ml, 19,90 €

Saatavilla

No Compromise -tuoteperhe on saatavilla Sokos-tavarataloissa, valikoiduissa Stockmann-tavarataloissa, Sokos.fi- ja Stockmann.com-verkkokaupoissa, Emotion- ja Kicks-myymälöissä sekä valikoiduissa K-Citymarketeissa ja Prismoissa porrastetusti lokakuun 2023 puolivälin jälkeen.   

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/7Vc7wKF7g7CK

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä

Mira Marin, Viestintäasiantuntija puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa