Mavala Harmony Collection: tuulahdus pastellinsävyisiä päiväunia pakkaspäiviin

Uusi kevätkokoelma on hymyn huulille nostattava pastellisävyjen ilokimara, joka johdattelee voimaannuttavien päiväunien pariin. Kuusi hurmaavaa pastellisävyä sopivat erinomaisesti väreillä leikittelyyn.

Harmony Collection -kynsilakkakokoelma tuo kontrastia talven pakkaspäiviin lempeillä pastellisävyillä. Vaaleanpunaisille poutapilville kutsuva kokoelma on saanut inspiraationsa pirskahtelevasta Barbie-maailmasta, jossa kaikki on mahdollista. Pastellisävyjen ilokimara nostattaa lempeästi tunnelmaa, ja sen tarkoituksena on tarjota enemmän hetkiä unelmoida omien päiväunien parissa.  

Mavala Harmony Collection tarjoaa kuusi lempeää ja iloista pastellisävyä, jotka sopivat hyvin iloiseen väreillä leikittelyyn.

162 Rose Shell: herkkä vaaleanpunainen, joka on kuin päiväunien poutapilvi

180 Candy Floss: karkkihattaramainen, täynnä mahdollisuuksia oleva voimapinkki

181 Blue Mint: raikas karkkisinisen tuulahdus energisoiviin hetkiin

184 Frozen Berry: sopusointuinen, voimaannuttava violetin ja punaisen yhdistelmä

324 Iceberg: hurmaavan pehmeä valkoinen arjen unelmointiin

325 Sorbet: jään ja mansikan makeuden täydellisen piristävä liitto

Mavala suosittelee talven hoitavaan kotimanikyyriin ravitsevaa kynsivoidetta ja tasoittavaa lakkaa, joka silottaa kynnen pinnan uurteita.

Mavala Nailactan

Voide sisältää kynsien hyvinvoinnille olennaisia aminohappoja, lipidejä ja vitamiineja. Ravitsevat ja kosteuttavat raaka-aineet palauttavat kynnen joustavuutta ja yleistä kuntoa. Säännöllisessä käytössä kynsien vastustuskyky lohkeilua vastaan tehostuu. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti noin 4–6 viikon ajan iltaisin ja annetaan vaikuttaa yön yli.

Mavala Ridge Filler

Tasoittava lakka muodostaa kynnen pinnalle himmeän ja huolitellun pinnan ja silottaa kynsien epätasaisuutta, kuten uurteita. Tuote sopii erinomaisesti myös miehille ja heille, jotka haluavat ehostaa kynsien ulkomuotoa huomaamattomalla tavalla. Ridge Filler -lakka pidentää värilakkauksen kestoa.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/r9hq6ZcXzzCf

Hinta

Mini Nailpolish, 5 ml, 5,90 EUR

Ridge Filler, 10 ml, 16,00 EUR

Nailactan, 15 ml, 22,50 EUR

Saatavilla

Harmony Collection -kausikokoelma on saatavilla Sokos- ja Stockmann-tavarataloissa, Prismoissa, K-Citymarket-myymälöissä sekä yksityisillä jälleenmyyjillä 1.2.2024 alkaen.

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä

Mira Marin, viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi, puh: +358 40 672 4274

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa