Clarinsin klassiset aurinkovoiteet uudistuvat

Useiden vuosikymmenten ajan ihastuttaneet Clarins-aurinkovoiteet uudistuvat vaiheittain. Koostumuksia tähdittää uusi Solar Protect -yhdiste, joka yhdistää luomukaakaouutteen ja E-vitamiinin johdannaisen suojaavan voiman. Aurinkovoiteet suojaavat valovanhemiselta ja ensimmäistä kertaa myös siniseltä valolta.

Clarinsin aistilliset aurinkovoiteet antavat iholle erittäin laajakirjoisen suojan UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Päivitetyissä koostumuksissa uutta on myös aurinkovoiteiden suoja sinistä valoa vastaan.  

Youth-protecting-aurinkovoiteet suojaavat ihoa valovanhenemiselta, jonka tyypillisiä vaurioita ihossa ovat muun muassa kollageenin ja elastiinin heikkeneminen. Kyseiset muutokset voivat aiheuttaa muun muassa pigmenttiläiskiä ja ennen aikaista ihon ikääntymistä.  

Aurinkovoiteet ovat hikoilua- ja vettähylkiviä.  

Kasviperäinen innovaatio Solar Protect -yhdiste suojaa valovanhenemiselta 

Aurinkovoiteiden koostumuksia tähdittää kasviperäinen Solar Protect -yhdiste, joka suojaa ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta aurinkovaurioilta. Yhdisteen tehopari koostuu kosteuttavasta luomukaakaouutteesta ja antioksidanttisesta E-vitamiinin johdannaisesta.  

Kaakaouute tunnetaan tehokkaana anti-aging-molekyylinä, joka kiihdyttää muun muassa kollageenisynteesiä ja ylläpitää ihon joustavuutta sekä kiinteyttä. E-vitamiinin johdannainen suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja oksidatiiviselta stressiltä.  

Korallien turvallisuus mitattu  

Aurinkovoiteiden vesistöturvallisuutta on arvioitu teettämällä ekotoksisuusmittaus korallileikkeille. Mittauksessa ei ilmennyt aurinkovoiteiden aiheuttamaa haittaa koralleille. Clarins on sitoutunut suojelemaan korallien elinvoimaisuutta ja rahoittaa Patagonian* korallinsuojeluohjelmaa prosentilla aurinkovoiteiden tuotosta vuonna 2024.  

Clarins panostaa merien suojeluun myös tekemällä yhteistyötä kansainvälisten meriensuojelujärjestöjen Plastic Odysseyn** ja Plastic Bankin kanssa. ***

Hurmaava hedelmäinen kukkaistuoksu  

Clarins-tuotteille tunnusomaisesti aurinkovoiteet eivät tingi aistillisuudesta. Uusi hedelmäinen kukkaistuoksu tuo tuulahduksen loman tunteesta kauniina aurinkopäivänä.

Ensituoksuna mandariinia, appelsiinia ja mustaherukkaa, jotka sulautuvat pehmeästi pionin sydäntuoksuun. Lopputuoksussa miellyttävä yhdistelmä vaniljaa ja seetripuuta.  

Pakkaus  

Youth-protecting-aurinkovoiteiden pakkaukset sisältävät 40 %:a kierrätettyä muovia. Sun Spray Lotion ja Glowing Oil -aurinkovoidepakkauksissa kierrätysmuovin osuus on 15 %:a.  

Clarins uudistaa valikoiman loput aurinkovoiteet vuonna 2025.  

Saatavilla  

Uudistuneet Clarins-aurinkosuojavoiteet ovat saatavilla Stockmann- ja Sokos-tavarataloista sekä stockmann.com– ja sokos.fi-verkkokaupoista.  

Hinta  

Youth-protecting Sunscreen SPF 30 for face, 50 ml, 34,00 EUR
Youth-protecting Sunscreen SPF 50+ for face, 50 ml, 34,00 EUR
Glowing Sun Oil SPF 30 for body & hair, 150 ml, 34,00 EUR
Sun Spray Lotion SPF 50+ for body, 150 ml, 34,00 EUR  

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/hqhzmDgvDN7n

Lisätiedot 

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä
Mira Marin, viestintäasiantuntija, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi  

*Patagonia on vuonna 1985 perustettu luonnonsuojelua edistävä voittoa tavoittelematon järjestö, jonka jäsenyritykset lahjoittavat vuosittaisesta tuotosta prosentin järjestön toteuttamiin ympäristonsuojeluprojekteihin.  

** Plastic Odyssey on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on vähentää mereen ja maalle päätyvää muovia. Syyskuussa 2022 Marselleista alkaneen hankkeen myötä merille lähetettiin alus, joka kerää ja uusiokäyttää muovia. Tavoitteena on myös tukea kehittyvien maiden yrityksiä edistämään kiertotaloutta. 

*** Plactic Bank on sosiaalinen voittoa tavoittelematon yritys, jonka ympäristönsuojeluohjelma ehkäisee mereen päätyvän muovin määrää sisällyttämällä paikallisen väestön mukaan kierrätystekoihin. Muun maussa Haitilla, Brasiliassa ja Filippiineillä paikalliset asukkaat keräävät muovijätteitä rannoilta, ja voivat vaihtaa muuten mereen päätyvän muovin vaihtopisteillä rahaan, ruokaan, juomaveteen tai koulutusmaksuihin.   

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa