Herkkuhuulet GOSHin kevätuutuuksilla: Lip Glaze, Lip Stain ja Lip Filler Ice

GOSH panostaa kevätuutuuksissaan herkullisiin huulituotteisiin, jotka tarjoavat ajankohtaisia vaihtoehtoja huulimeikkitrendeihin. Kevään sävyissä korostuvat retrohenkinen ruskea, valloittava Barbie-pinkki ja mehukas marjasmoothiemainen violetti.

Lip Glaze: huuliöljyn hurmaa

GOSHin hemmotteleva Lip Glaze -huuliöljy yhdistää runsaan hoidollisuuden säkenöivään kiiltoon.

Huulia herkullisesti korostava öljy pitää huulet ravittuina ja suojassa ulkoisilta ärsykkeiltä. Häivähdyksen väriä sisältävä Lip Glaze -huuliöljy antaa huulille kauniin vivahteen piristävää väriä kolmessa trendikkäässä sävyssä.

Hoitava koostumus sisältää ihon luontaista kosteutusmekanismia tukevaa suolayrttiuutetta, joka kuljettaa vettä ja glyserolia. Kosteuttava ja elvyttävä Wakapamp-yhdiste tehostaa huulien täyteläistä muotoa. Antioksidanttisen suojan muodostaa yhdistelmä luonnollisia tokoferoleja.

Lip Stain: suukonkestävä huuliväri

Suukonkestävä huuliväri on ihanteellinen valinta heille, jotka eivät halua paikkailla huulimeikkiä päivän aikana. Pitkäkestoisuuden takaa huulivärin kyky ikään kuin imeytyä huuliin sen kuivuessa.

Vesimäisen kevyt koostumus on kerrostettavissa mieltymyksen mukaan läpinäkyvästä intensiiviseen. Kosteutta lukitseva koostumus antaa huulille miellyttävän pehmeän ja tasaisen tunteen.

Lip Filler Ice: muodokkaiden huulien ystävälle

Pistoshoitojen inspiroima Lip Filler Ice -huulikiilto antaa välittömästi täyteläistä muodokkuutta huulille ja kasvattaa optisesti huulien kokoa 3D-efektillä. Hentoja pistoshoitoja jäljittelevä kiilto sisältää luonnollista piparminttuöljyä, joka viilentää huulia miellyttävästi levitettäessä.

Pitkäkestoisesti ja välittömästi täyteläistävä vaikutus perustuu GOSHin kehittämiin yhdisteisiin, joista muodokkuutta aktivoivat Wakapamp- ja InstaPlump™ -yhdiste. Huulia silottavia raaka-aineita koostumuksessa hyaluronihappohiukkaset ja MaxiLip™ -yhdiste, joka aktivoi kollageenisynteesiä.

Lip Filler Ice -huulikiillon tuntuma huulilla on miellyttävän pehmeä ja kevyt.

Hyvä tietää

Uutuustuotteet ovat GOSHin sydänarvojen mukaisesti hajusteettomia ja sopivat vegaaneille.

Hinta

Lip Glaze, 5,5 ml, 17,50 EUR
Lip Stain, 3 ml, 14,20 EUR
Lip Filler Ice, 5 ml, 24,90 EUR

Saatavilla

Uutuustuotteet ovat saatavilla Sokos-tavarataloissa, valikoiduissa K-Citymarket- ja Prisma-myymälöissä ja sokos.fi-verkkokaupassa.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/tC_TzZ5Wn2r2

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä
Mira Marin, viestintäasiantuntija, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa