Murumuru Soft & Polished -vartalokuorinta kutsuu kuoriutumaan kesään

Kotimainen Murumuru lanseeraa uuden Soft & Polished -vartalokuorinnan, joka tarjoaa hemmottelevan ja hymyn huulille tuovan ihonhoitohetken karkkimaisen hurmaavaa tuoksua unohtamatta.

Murumuru ottaa varaslähdön kesään ja kutsuu mukaan pitämään hellää huolta vartalon ihosta.

Lempeästi ihoa kuoriva Soft & Polished -vartalokuorinta on odotettu tuote Murumurun valikoimaan. Tuote sopii ihanteellisesti erityisesti normaali- ja kuivaihoiselle sekä tasoittamaan ihoa ennen itseruskettavan levitystä.

Kosteuttava koostumus on glyserolipohjainen ja sisältää kotimaisia tähtiraaka-aineita,  betaiinia ja antioksidanttista ruusunmarjauutetta. Betaiini saadaan sokeriteollisuuden sivuvirroista ja ruusunmarjauute on Herttoniemen tuotekehityksen itsevalmistamaa. Silkkisen sileän lopputuloksen viimeistelevät kotimainen sokeri ja mineraalijauhe.

Murumurulle uskollisesti uutuustuotteen hurmaava tuoksumaailma tuo tuulahduksen makealta karkkihyllyltä. Soft & Polished -vartalokuorinnalla Murumuru haluaa tarjota hymyilyttävän ja elämyksellisen hemmotteluhetken osana omaa ihonhoitoa.

Soft & Polished -vartalokuorinta on luotettavaa Fi-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Helsingin Herttoniemen tehtaalta. Osoituksena suomalaisesta työstä tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Muiden Murumuru-tuotteiden tapaan uutuustuote sopii myös vegaanien ihonhoitoon.

Hinta

22,90 EUR

Saatavilla

Soft & Polished -vartalokuorinta on saatavilla Ruohonjuuri-, Life- ja Emotion-myymälöistä sekä Sokos-tavarataloista huhti-toukokuussa 2024.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa