Petri Tervonen luotsannut Bernerin kuluttajatuotteiden liiketoimintaa vuoden 2024 alusta

KTM Petri Tervonen (47), on toiminut Bernerin Kuluttajatuotteet-liiketoimintayksikön liiketoimintajohtajana 1.1.2024 alkaen. Hän kuuluu myös Bernerin johtoryhmään. Tervonen siirtyi Bernerille Fiskars Groupista, jossa hän vastasi Fiskars-brändin liiketoiminnasta puutarhan, keittiön ja askartelun kategorioissa Euroopassa ja Aasiassa. Tervosella on vahva kaupallinen tausta. Hän on aiemmin toiminut mm. markkinointijohtajana Fazerilla ja kehitysjohtajana Nokiassa.

”Berner on hieno perheyritys, jolla on tärkeä tehtävä paremman huomisen puolustamisessa. Bernerin brändit ja tuotteet tuovat ratkaisuja monien ihmisten arkeen ja harrastuksiin. Tavoitteena on kasvaa ja kansainvälistyä, ja siinä on onnistuttu hienosti viimeisten vuosien aikana. Haluan kiittää koko organisaatiota lämpimästä vastaanotosta alkuvuoden aikana. Motivoitunut, osaava henkilöstö sekä vahvat yhteiset arvot työ, rehellisyys ja ihminen luovat vankan pohjan tulevaisuuden onnistumisille”, Petri Tervonen kertoo.

”Petri Tervosella on erittäin vahva kaupallinen ja kansainvälinen tausta. Olemme iloisia saatuamme hänet Bernerille osaksi joukkuettamme luotsaamaan kuluttajatuotteiden liiketoimintaa hyvin mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Olemme kasvaneet viime vuosien aikana vahvasti eri kategorioissa ja uskomme vahvasti sen jatkumiseen, vaikka markkinatilanne välillä vaihtelee nopeastikin”, toimitusjohtaja Antti Korpiniemi kertoo.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa