SENSAI TOTAL FINISH: ikoninen meikkipuuteri paranneltuna

TOTAL FINISH -meikkipuuterin koostumus uudistuu aiempaa luonnollisemmaksi ja kosteuttavammaksi. Silkkisen pehmeän ja hehkuvan lopputuloksen muodostavat artesaanilaatuinen puuteriraaka-aine ja aminohapoilla päällystetty pinta. Meikkipuuteri sopii erityisesti heille, jotka toivovat meikkituotteelta tervettä hehkua ja ihon luontaista kauneutta heijastavaa lopputulosta.

Ikoninen TOTAL FINISH -meikkipuuteri on SENSAIn myydyin pohjameikkituote. Paranneltu versio tuo kasvoille silkkisen pehmeän ja miellyttävän kosteutetun tunteen sekä asettuu iholle saumattomasti.

Creamy Fusion -koostumus

Hienostunut koostumus sisältää korkealaatuisen yhdistelmän erityisesti käsiteltyjä puutereita, jotka antavat meikkipuuterille silkkisen lopputuloksen ja tunnun. Avainasemassa ovat puuterin artesaanilaatuinen Ultra-Fitting Fine Powder -raaka-aine ja Silky Powder -päällyste.

Ultra-Fitting Fine Powder: hehkuva lopputulos

SENSAIn tuotekehityksen huolella valitsema, luonnosta johdettu puuteriraaka-aine hankitaan Japanin vuoristosta. Japanilaiset artesaanit jalostavat raaka-aineesta hienostunutta puuteria ammattitaidolla valvotuissa olosuhteissa. Kyseessä oleva puuteriraaka-aine on alusta lähtien ollut olennainen osa TOTAL FINISH -meikkipuuteria sen korkean laadun ansiosta.

Silky Powder -päällyste: silkkinen tunne

Meikkipuuterin silkkinen tuntu syntyy yhdistelmästä kasveista johdettuja öljyjä, jonka lisäksi puuteriraaka-aineiden pintaa on käsitelty aminohapoilla. Käsittelyn ansiosta puutereihin muodostuu päällyste, joka takaa saumattoman istuvuuden ihoon.

Puuteriraaka-aineet sekoitetaan kasveista johdetuissa öljyissä, mikä tekee lopputuloksesta miellyttävän kosteuttavan ja lähes puuterittoman tuntuisen.

Yhdistelmä aminohappo päällystettä ja kasveista johdettuja öljyjä auttavat puuteria levittymään iholle saumattomasti ja kermaisen pehmeästi.

Kohti kestävää kehitystä

Uudelleentäyttöpakkauksen sisäsäiliö on valmistettu kierrätetystä PET-muovista. Ulkokartonki on valmistettu FSC-sertifioidusta materiaalista.

Saatavilla

Uutuustuote on saatavilla Stockmann- ja Sokos-tavarataloissa, Emotion-myymälöissä sekä stockmann.com– ja sokos.fi-verkkokaupoissa huhtikuun alussa 2024.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/nfWS7zZgZSTq

Hinta

TOTAL FINISH REFILL, 11g, 47,00 EUR
TOTAL FINISH COMPACT CASE, 24,70 EUR
FOUNDATION SPONGE, 9,50 EUR

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä
Mira Marin, viestintäasiantuntija, puh. 040 672 427 4, sähköposti: mira.marin@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa