Uusi Nuxuriance Ultra: patentoitu Alfa 3R -teknologia tarjoaa luonnonmukaisen vaihtoehdon retinolille

Aikuisen naisen ihon toimintoja tukeva Nuxuriance Ultra -hoitolinja on NUXEn taidonnäyte retinolin tehoa haastavasta innovaatiosta, joka hoitaa ihoa kolmivaikutteisesti. Luonnon voimasta ammentava Alfa 3R -teknologia perustuu alfanfansiemenuutteen, hyaluronihapon ja rusopäivänliljauutteen tehoihin. Raaka-aineiden ja tuotteiden laadukkuus ja teho on todennettu ulkoisen toimijan toteuttamalla DNA-jäljitysmenetelmällä.

NUXE on Euroopassa suosittu apteekkikosmetiikkabrändi, jonka yli 30 vuoden kunnianhimoinen tutkimustyö on ansainnut yli neljäkymmentä patenttia vuosien varrella.

Uuden Nuxuriance Ultra 3R -hoitolinjan sydämessä on kolmivaikutteinen teho, joka pehmittää ihon pinnan muutoksia, aktivoi solujen uudistumista ja aktivoi ihon toimintoja. Uutuustuotteilla tavoitellaan kiinteää, napakkaa ja heleää ihoa aikuisen ihon tyypillisiin haasteisiin, ihon velttouteen ja heleyden puutteeseen.  

ALFA 3R -teknologia: kolmikko tehokkaita anti-aging-vaikutteisia raaka-aineita  

Alfa 3R -teknologian inspiraatio kumpuaa luonnon poikkeuksellisesta voimasta. Teknologiaa tähdittää kolme toisiaan tukevaa raaka-ainetta: alfalfan-siemenuute, hyaluronihappo ja rusopäivänliljauute. Tehokkaiden raaka-aineiden yhteistyö mahdollistaa kolmivaikutteisen tehon, joka pehmittää ihon pinnan muutoksia, aktivoi solujen uudistumista ja aktivoi ihon toimintoja.  

Yhdisteen tähti alfalfa-siemenuute hankitaan Ranskasta luonnonmukaiselta viljelystilalta. Kasvista käytettävä osa uutettu entsymaattisessa hydrolyysissä.  Ominaisuudeltaan alfalfa on nopeasti uusiutuva kasvi, joka sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja proteiinia. Kasvipohjainen tiiviste tukee tehokkaasti ihon uusiutumista dermiksessä ja epidermiksessä sekä tehostaa kollageenisynteesiä.  

Biofermentoitu luontainen hyaluronihappo tukee ihonalaisten säikeiden uusiutumista. Rusopäivänliljauute on antioksidanttinen anti-aging-raaka-aine, joka ehkäisee ihon glykaatiota.  

Luonnonmukaiset raaka-aineet tekevät Alfa 3R-teknologiasta erinomaisen vaihtoehdon kaikille ihotyypeille. Poiketen perinteisistä A-vitamiinin johdannaisista, Alfa 3R -hoitotuotteet eivät vaadi käytön aikana aurinkosuojaa.  

Raaka-aineiden tehokkuuden takaa DNA-jäljitettävyys   

Jokaisella kasvilla on omanlaisensa geneettinen tunnuspiirre, joka ei voi väärennettävissä. NUXE-laboratorio on valinnut kasvitieteellisen DNA-tutkimusmenetelmän, joka mahdollistaa kasvien tunnusomaisten piirteiden ja kerätyn sadon laadun varmistamisen. Raaka-aineiden jäljitettävyys toteutetaan yhteistyössä ulkoisen toimijan kanssa, joka sertifioi raaka-aineiden aitouden, turvallisuuden ja laadun sekä takaa kestävää kehitystä tukevan hankinnan. 

Pehmeä koostumus hurmaavalla tuoksulla  

Modernisoitu Nuxuriance-tuoksu tuo mukanaan aistillisen tuulahduksen appelsiininkukan, vadelman ja santelipuun tuoksuvivahteita.  

Pakkaus  

NUXEn arvion mukaan paketoinnissa käytetään -52 prosenttia vähemmän muovia ja -14 prosenttia vähemmän pahvia aikaisempaan Nuxuriance-hoitolinjaan verrattuna. Arvion mukaan hoitolinjan hiilijalanjälki on noin -30 prosenttia alhaisempi paketoinnin osalta.  

Global Anti-ageing Cream & Night Cream  

Ylellinen hoitovoide kaikille ihotyypeille aikuisen ihon tyypillisten ihomuutosten elvyttämiseen.  

Anti-Dark Spot Serum  

Ihoa uudistava ja kiinteyttävä seerumi sisältää vaikutusta täydentävää C-vitamiinia ja niasiiniamidia pigmenttimuutosten häivyttämiseen.  

Targeted Eye & Lip Contour 

Silmänympärys- ja suunalueen juonteille kohdistettu kiinteyttävä hoitotuote silottaa ilmejuonteita.  

Hinnat

Nuxuriance Ultra The Dark Spot Correcting Serum, 30 ml, 72,90 EUR
Nuxuriance Ultra The Global Anti-Aging Cream, 50 ml, 71,90 EUR
Nuxuriance Ultra The Global Anti-Aging Cream SPF 30, 50 ml, 71,90 EUR
Nuxuriance Ultra The Global Anti-Aging Night Cream, 50 ml, 71,90 EUR
Nuxuriance Ultra The Eye and Lip Contour Cream, 15 ml, 55,50 EUR 

Saatavilla 

Uutuustuotteet ovat saatavilla valikoiduista Stockmann- ja Sokos-tavarataloista maaliskuussa 2024.

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä
Mira Marin, viestintäasiantuntija puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi 

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa