Huile Prodigieuse Or Florale: kahden NUXE-kuivaöljyn hurmaava hybridi antaa iholle ruusukultaisen hehkun ja ravitsee ihoa seitsemällä kasviöljyllä

Tänä keväänä NUXE esittelee kahdesta kuivaöljystään muodostuvan hybridituotteen, Huile Prodigieuse Or Florale -kuivaöljyn, joka tuo iholle hehkua kauniissa ruusunkultaisessa sävyssä. Koostumuksen sydämessä ovat ikonisesta Huile Prodigieuse -kuivaöljystä tutut kasviöljyt, jotka ravitsevat ja pehmittävät ihoa. Monikäyttöinen kuivaöljy sopii käytettäväksi kasvoille, vartalolle ja hiuksille sekä tuo arkeen ripauksen loistetta.

NUXEn ikoninen kulttituote, Huile Prodigieuse -kuivaöljy on yksi kosmetiikkamarkkinan legendaarisimmista tuotteita. Aistillista kuivaöljyä myydään maailmanlaajuisesti yksi kappale joka seitsemäs sekunti. * Tänä keväänä NUXE esittelee kahdesta kuivaöljystään muodostuvan hybridituotteen, Huile Prodigieuse Or Florale -kuivaöljyn, joka hehkuu kauniissa ruusunkultaisessa sävyssä.

Uutuustuotteessa yhdistyvät vastustamattoman kauniisti helmeilevä Or-kuivaöljy ja mieltä kohottavan Florale-kuivaöljyn tuoksu sekä vaaleanpunainen sävy. Poiketen auringonhuumaisesta, rusketusta korostavasta Or-kuivaöljystä, uudessa hydridikuivaöljyssä hohteet ovat sävyltään viileämpiä.

Or Florale -kuivaöljy sopii erinomaisesti tasoittamaan ja raikastamaan ihon sävyä sekä vartalon ehostukseen tuomaan upeaa hehkua. Kauniisti säteilevät helmiäiset koostuvat neljästä luonnollisesta helmiäispartikkelista.

Seitsemän kasviöljyn yhdistelmä

Huile Prodigieuse -kuivaöljyille uskollisesti uusi Or Florale -kuivaöljy omaa saman hoidollisuuden ja antaa iholle satiinisen pehmeyden. Koostumuksen sydämessä ovat ikonisesta Huile Prodigieuse -kuivaöljystä tutut, kallisarvoiset kasviöljyt tsubaki, makadamia, argan, kamelia, purasruohonsiemen, hasselpähkinä ja manteli. Hoitavien kasviöljyjen yhdistelmä ravitsee ja korjaa ihoa tehokkaasti sekä kaunistaa kaikkia ihotyyppejä. Kasviöljyjen valintaperusteena on käytetty niiden ihonomaista sopivuutta.

Huile Prodigieuse Or Florale tarjoaa iholle myös antioksidanttisen suojan, joka on todennettu in vitro -testauksella. Koostumus on nopeasti imeytyvä, minkä ansiosta vaatteet voi pukea päälle heti levittämisen jälkeen.

Hurmaavan aistillinen koostumus on 96 prosenttisesti luonnollista alkuperää ja sopii vegaaneille.

Mieltä kohottava tuoksu useaan käyttötarkoitukseen

Huile Prodigieuse Or Florale -kuivaöljyn tuoksu kohottaa mielialaa lempeästi. Tuoksu koostuu raikkaan kirpeästä greipistä, appelsiininkukan ja magnolian helmeilevän harmonisesta yhdistelmästä ja myskin samettisesta pohjatuoksusta.

Or Florale -kuivaöljy tuo kasvoille kauniisti hehkua lisäämällä sitä muutama ravitseva tippa omaan meikkivoiteiseen tai meikkituotteen alle. Vartalon ehostukseen NUXE suosittelee tuotetta erityisesti vartalon korkeimpiin kohtiin olkaluille, dekolteelle ja olkapäille. Or Florale -kuivaöljy sopii myös hiusten ehostukseen painelemalla sitä esimerkiksi pieni määrä latvoihin.

Oikeutetusti kulttimaineinen

Aliza Jabèsin yli 30 vuotta sitten perustaman NUXEn ihonhoitofilosofian vankkoja pilareita ovat jo alkumetreiltä olleet luonnollisuus, aistillisuus ja tehokkuus. Yrittäjyyden tielle hypänneen Jabèsin haaveena oli luoda monikäyttöinen hoitotuote, joka sopii jokapäiväisiin kauneudenhoidon tarpeisiin. Lähtökohdista syntyi ensimmäinen NUXE-tuote: vartalon, kasvojen ja hiuksien hoitoon kohdennettu Huile Prodigieuse -kuivaöljy, joka lunasti välittömästi hittituotteen aseman useissa Euroopan maissa.

Ikoninen kuivaöljy pitää edelleen paikkansa Ranskan eniten myytynä vartaloöljynä. ** Kuivaöljyn menestystarina on jatkunut kulttimaineisena tähän päivään asti ja sen rinnalle on lanseerattu neljä tuoteperhettä täydentävää kuivaöljyä: Or, Florale, Neroli ja uusimpana kuivaöljyjen hybridi Or Florale.

*Sisäinen lähde perustuu globaaliin sisäänmyyntitilastoon vuodelta 2023 ja kattaa kaikki Huile Prodigieuse -kuivaöljyn versiot.

** GERSDATA – SOGEARLY: Dermokosmetiikan markkina, vartalokosteuttajat, myynnin arvo (liikevaihto sisältäen verot)

Saatavilla

Or Florale -kuivaöljy on saatavilla toukokuussa 2024 valikoiduista Sokos- ja Stockmann-tavarataloista ja sokos.fi– ja stockmann.com-verkkokaupoista.

Hinta

Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil OR Florale, 50 ml, 37,00 EUR

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa