Muutoksia Berner Oy:n hallituksessa

Berner Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin Helsingissä 27.4.2024, jossa päätettiin hallituksen kokoonpanon muutoksista.

Bernerin hallituksen jäseninä jatkavat Christina Harmia, Edvard Björkenheim ja Ove Uljas. Hallituksen aikaisempi puheenjohtaja Hannes Berner on jättäytynyt sivuun hallituksesta saavutettuaan 70 vuoden iän, joka on asetettu Bernerillä hallitustyöskentelyn yläikärajaksi. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin hallituksen jäsen ja Bernerin hallinto- ja kehitysjohtaja Nicolas Berner. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin MBA Benjamin Berner.

Benjamin Bernerillä, 36, on vahva kaupallinen ja kansainvälinen tausta. Hän on työskennellyt tiiviisti kansainvälisten yritysintegraatioiden ja kasvun tukemisen parissa.

 

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa