Uusi Clarins Lip Oil Balm: bestseller-huuliöljystä herkullinen balmimuoto

Clarinsin bestseller-huuliöljystä jatkokehitetty pikkusisko Lip Oil Balm yhdistää huuliöljyn hoidollisuuden ja kaunistavat ominaisuudet sävytetyksi huulibalmiksi. Lopputulokselta voi odottaa täyteläisiä ja pehmeän tasaisia huulia, joita korostaa läpikuultava sävy ja upea kiilto.

Clarinsin eniten myydyimmäksi meikkituotteeksi noussut Lip Comfort -huuliöljy lanseerattiin markkinoille vuonna 2015, jolloin kyseessä oli markkinoiden ensimmäinen huuliöljy.  

Bestseller-huuliöljystä jatkokehitetty Lip Oil Balm tiivistää Clarinsin kasviöljyjen ja ihonhoidon ammattitaidon uuden ajan meikkituotteeksi, joka tarjoaa kiinteän vaihtoehdon huuliöljyn runsautta kaipaavalle. Uutuustuotteessa yhdistyy herkullinen sävy, kasvien voimaannuttava teho ja upea kiilto. Sulavan kevyt koostumus liukuu miellyttävästi huulilla ja tuntuu välittömästi ravitsevalta. 

Koostumus on 96 prosenttisesti luonnollista alkuperää ja hyödyntää huuliöljystä tuttuja kasviöljyjä.  

Vaikutuksen keskiössä täyteläistävä peptidi ja kolmikko ravitsevia kasviöljyjä  

Huulia täyteläistävän lopputuloksen takaa hyaluronihapposynteesiä aktivoiva peptidi. Ravitsevana tehojoukkona peptidiä tukee kolmikko kasviöljyjä: omenaruusu-, luomujojoba-, ja hasselpähkinäöljyjen osuus koostumuksesta on runsaat 30 prosenttia.  

Omenaruusuöljy rauhoittaa ja vahvistaa huulien omaa luonnollista suojaa sekä kykyä suojautua ulkoisilta ärsykkeiltä. Rasvahapporikas luomujojobaöljy antaa balmille miellyttävän pehmeän tunteen. Omega-9-rasvahappoja sisältävä hasselpähkinäöljy suojaa huulia kuivumiselta. 

Pitkäkestoista hoidollisuutta  

Ravitseva koostumus ylläpitää ja edistää huulten hyvää kuntoa. Huulibalmi on ihanteellinen kuivien ja halkeilevien huulien taklaamiseen sekä tuo näkyviä hoitotuloksia jo noin viikon aikana.  

Testiryhmän jäsenet kokivat huuliensa tuntuvan pehmeiltä, ravituilta ja kuivuudelta suojatuilta noin neljän tunnin ajan tuotteen levittämisestä. *  

Pieni aarre ylellisessä pakkauksessa 

Lip Oil Balm on pakattu meikkituloksen sävyä heijastavaan pakkaukseen, jota koristaa Clarinsin tunnusomainen kultainen logo. Käyttömukavuutta lisää huulibalmin viistetty kärki, joka myötäilee täsmällisesti huulten muotoja.  

Vastustamaton tuoksu yhdistää mustaherukan ja vaniljan pehmeän makeuden.  

Pakkaus ja raaka-aineet  

Lip Oil Balmin korkista kierrätysmuovia on 30 prosenttia.  

Jojobaöljy viljellään luomuviljely standardien mukaisesti ilman lannoitteita ja torjunta-aineita. Clarins hankkii hasselpähkinäöljyä Turkista ja Ranskasta. Turkista saatava hasselpähkinäöljy hankitaan Reilun Kaupan -periaatteiden mukaisesti.  

Clarinsin vinkit Lip Oil Balmin käyttöön 

Lip Oil Balm 01 on sävytön ja sopii käytettäväksi hoitavan huultenpohjustustuotteen tapaan sekä tehostamaan huulten muotoa. 01-sävyä voi käyttää myös kosteuttavana yönaamiona.   

*kuluttajatesti, 110 naista, itsearviointi

Hinta  

Clarins Lip Oil Balm, 2,9g, 29,00 EUR  

Saatavilla  

Clarins Lip Oil Balm on saatavilla kesäkuussa 2024 Sokos- ja Stockmann-tavarataloissa, Emotion-myymälöissä sekä sokos.fi– ja stockmann.com-verkkokaupoista.  

Kuvat  

https://www.bernerbrandbank.fi/l/LVGkHr7WD8wH 

Lisätiedot

Berner Oy,  kuluttajatuotteet – viestintä
Mira Marin, viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa