Vahva suomalainen XZ juhlii 70-vuotistaivaltaan: Aito Öljyhoidosta kiinteäksi osaksi koko perheen hiustenhoitorutiinia

XZ:n tarina alkoi vuonna 1954 toimittaja Irma Andersenin kunnianhimoisesta naisyrittäjyydestä, josta alun perin syntyi Andersenin kuiville ja hennoille hiuksille kehitetty öljyhoito. Berner jatkokehitti XYZ-tuotenimellä kulkeneesta öljyhoidosta ensimmäisen XZ-tuotteen ja uuden hiustenhoitobrändin, joka tänä päivänä pitää sisällään lähes viisikymmentä hiustenhoitotuotetta. Juhlavuoden kunniaksi XZ vastaa kuluttajien toiveisiin lanseeraamalla isot juhlapakkaukset valikoiman ykkössuosikeista, XZ Mustikka shampoosta- ja hoitoaineesta.

Kunnioitettavat 70 vuotta suomalaisten sydämissä ja arjen hiustenhoitorutiineissa vahvan luonnon haastaessa. Suurimman kotimaisen päivittäistavarakaupan hiustenhoitobrändin XZ:n perustana on tarjota hemmottelevia tuoteinnovaatioita, joiden takana on ammattilaisten vankka tuntemus Suomen olosuhteisiin sopivista hiustenhoitotuotteista.  

”On kunnia juhlia ikonisen suomalaisen XZ-brändin 70-vuotistaivalta ja voi vain arvailla, mitä seuraavat 70 vuotta tuovat tullessaan. Tulevaisuuden trendeissä näkyy tuoksujen vaikutus mielialaan ja tuotteiden luotettavuus, tehokkuus ja laadukkaat raaka-aineet korostuvat kuluttajille entisestään. “ XZ:n tuotepäällikkö Katariina Zeitler kertoo.  

Suomen olosuhteiden ehdoilla tuotteita valmistavasta XZ:sta on muodostunut yksi Suomen rakastetuimmista hiustenhoitobrändeistä, joka on palkittu luotetuimmaksi shampoobrändiksi jo kaksitoista vuotta peräkkäin Valittujen palojen -kuluttajaäänestyksessä. * 

Vahvan suomalaisen hiustenhoitobrändin tarina alkoi XZ Aito Öljyhoidosta  

XZ:n tarinan äitinä voidaan pitää toimittaja Irma Andersenia, joka toteutti kunnianhimolla ideansa kehittää luonnonöljyjä sisältävä hoitotuote katkeileville ja hennoille hiuksilleen.  

Vuonna 1954 Andersen esitteli XYZ-työnimeä kantavan öljyhoidon Berner Oy:lle, joka jatkokehitti öljyhoidosta markkinoiden ensimmäisen XZ-tuotteen ja uuden hiustenhoitobrändin. Aito Öljyhoito on yhä 70 vuotta myöhemmin XZ:n tuotevalikoimassa vuosikymmenien kestosuosikkina. 

Tänä päivänä XZ:n tuotevalikoima pitää sisältään lähes viisikymmentä erilaista shampoota, hoitoainetta, tehohoitoa, muotoilutuotetta ja kaikesta alkunsa saaneen öljyhoidon päivitettynä. XZ-shampoot ja -hoitoaineet valmistetaan Bernerin Heinäveden-tehtaalla ja niiden tuotekehitys tapahtuu Helsingissä.  

Jo 70 vuotta suomalaisten hiustrendeissä ja hemmottelevissa hiustenpesuhetkissä  

Suomalaisten sydämiin löytäneet XZ-tuotteet heijastavat brändin tahtoa tarjota tuotteita Suomen olosuhteiden ehdolla koko perheen erilaisiin tarpeisiin. Kotimaisen tuotekehityksen- ja tuotannon vankkana etuna on ymmärrys suomalaisten hiustenhoidon kulmakivistä ja ketteryys vastata ilmiöihin.   

XZ on kulkenut mukana suomalaisten hiustrendeissä niin 1950-luvun hattumuodista seuraavan vuosikymmenen muhkeisiin kampauksiin kuin 1980-luvun kreppivillityksestä edelläkävijänä sisäisesti nautittaviin hiustenhoitotabletteihin.  

2000-luvulla XZ alkoi hyödyntää aikaisempaa enemmän luonnon voimasta ammentavia raaka-aineita, kuten hunajaa, tyrniöljyä ja ksylitolia. Seuraava vuosikymmen toi mukanaan tuotteisiin omenaviinietikan hiuksia kirkastavan kosketuksen.  

Juhlavuoden kunniaksi XZ Mustikka shampoo- ja hoitoaineesta perhekoot 

XZ vastaa juhlavuotena kuluttajien pitkäaikaiseen toiveeseen ja tuo markkinoille ensimmäistä kertaa isot juhlapakkaukset suosituimmasta tuoteperheestään XZ Mustikasta.  

Hiuksia hellivä XZ Mustikka -tuoteperhe ammentaa voimansa pohjoismaisesta mustikansiemenöljystä ja kotimaisesta sokerituotannon sivuvirrasta saadusta betaiinista, joka kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Normaalin hiuslaadun luottokaksikko jättää hiukset vahvan tuntuisiksi, tuuheiksi ja terveen näköiseksi. 

XZ Mustikan pehmeä metsämustikan tuoksu ilmentää 2010-luvun hiustrendiä, jolloin inspiraatiota alettiin hakea syötävien herkkujen makumaailmoista. Alun perin XZ Mustikka -tuoteperhe lanseerattiin vuonna 2017 juhlistamaan 100-vuotiasta Suomea.  

XZ Mustikka -shampoo ja -hoitoaine sopivat myös vegaanikuluttajille.  

Hinta  

XZ Mustikka -shampoo 500 ml, 5,00 EUR
XZ Mustikka -hoitoaine 500 ml, 5,00 EUR  

Saatavilla 

Isot juhlapakkaukset ovat saatavilla laajasti hyvin varustetuista marketeista ja päivittäistavarakaupoista porrastetusti juhlavuoden 2024 ajan.  

Kuvat  

https://www.bernerbrandbank.fi/l/Px7WTZv_P2wd  

*Valitut Palat, Trusted Brands -kuluttajaäänestys 2024, 1039 vastaajaa

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa