Bernerille on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta mielenterveyden edistämiseen työpaikalla

Bernerille on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta mielenterveyden edistämiseen työpaikalla. Merkin myöntää MIELI Suomen Mielenterveys ry ja se myönnetään aina vuodeksi kerrallaan.

Hyvän mielen työpaikka -merkki haluaa auttaa ja kannustaa työpaikkaa löytämään omat keinonsa rakentaa työpaikasta mielenterveyttä edistävä. Merkki on kehitetty MIELI Suomen Mielenterveys ry:ssä, joka on mielenterveyden edistämiseen ja kriisiauttamiseen keskittynyt asiantuntija- ja kansalaisjärjestö.

Merkki ei ole todiste siitä, että mielenterveysasiat olisivat työpaikalla täysin kunnossa, vaan osoitus, että työpaikka on sitoutunut kehittämään ja vahvistamaan työntekijöiden mielenterveyttä suunnitelmallisesti.
Mielen hyvinvointi on nostettu Bernerillä keskeiseksi teemaksi työhyvinvoinnin kehittämissuunnitelmissa. Tavoitteenamme on seuraavina vuosina panostaa mielenterveyden suunnitelmalliseen johtamiseen, varmistaen, että mielen hyvinvointi huomioidaan eri elämäntilanteissa ja kaikissa työn arkisissa käytännöissä.