MARC JACOBS DECADENCE


Tarina

Marc Jacobsin Decadence kutsuu näyttäytymään. Siinä rohkea tyylikkyys yhdistyy ylelliseen käsityötaitoon. Yllätyksellinen tuoksupullo, joka on saanut inspiraationsa yhdestä Marc Jacobsin ikonisista käsilaukuista. Decadence kohottaa MarcJjacobsin tuoksujen kepeän, leikkisän hengen uudelle ylelliselle tasolle.

Tuoksu

Decadence on parfymööri Annie Buzantianin kehittämä ylellisen aistillinen metsäinen tuoksu. Tuoksu vetää puoleensa mehukkaan italialaisen luumun, keltaisen sahramin ja samettisen iriksen mehukkailla tuoksuvivahteilla. Tuoksun sydän pitää sisälllään huumaavan tuoksuisen kimpun bulgarialaisia ruusuja, joiden tuoksu sekoittuu yhteen mehevän orriksen ja pehmeän sambac-jasmiinin kanssa. Jälkituoksun seksikäs nestemäinen ambra, vahva vetiver ja lämpimät papyrus- puun vivahteet antavat tuoksulle hiensotunutta näyttävyyttä.

Alkutuoksu:       italialainen luumu, iris, sahrami

Sydänutoksu:   bulgarialainen ruusu, sambac jasmiini. orris

Jälkituoksu:      nestemäinen ambra, vetiver, papyrys-puut

Tuoksutalo: Firmenich

Parfymööri: Annie Buzantian

Tuoksu on kehitetty yhteistyössä Marc Jacobsin ja Ann Gottliebin kanssa.

Pullo

Decadence-tuoksupullo on vahva kannanotto, joka yhdistyy nokkelalla tavalla Marc Jacobsin muotiin. hienostuneen naisellinen pullo on saanut inspiraationsa Marc Jacobsin klassisesta käsilaukkumallista.

Pullossa toistuvat smaragdinvihreän eri sävyt ja sen korkkiin on painettu käärmeennahkakuvio. Kultainen ketju, johon on kiinnitetty musta tupsu täydentävät koonaisuuden.

Tuoksupullo on pakattu hienostuneeseen tummanvihreään, samettipintaiseen koteloon, jonka etuosaan tuoksun nimi on painettu kultaisin kirjaimin.

Valikoima

Decadence eau de parfum 30 ml, suositushinta 62,50 euroa

Decadence eau de parfum 50 ml, suositushinta 94,30 euroa

Decadence-tuoksu tulee myyntiin marraskuussa 2015.

Tuoksun kuvat saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=14636-fmklefkemk&l=FI

Uusimmat tiedotteemm elöytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi