MARC JACOBS DECADENCE EAU SO DECADENT -naistentuoksu

Uusi puoli ylellisyyttä ja luksusta nousee esiin Marc Jacobsin viimeisimmän Decadence-tuoksulinjan uutuuden myötä. Decadence Eau So Decadent -tuoksussa voi aistia selkeää naisellisuutta, hemmottelunhalua ja iloisuutta. Uutuustuoksu saa naiset nauttimaan vapaudesta sekä itselleen tärkeistä asioista.

TUOKSU

Tuoksu sopii niin päivä- kuin iltatuoksuksi, kun elämään halutaan lisätä ripaus hemmottelua.

Kevyt, ilmava ja ylellinen tuoksu. Decadence Eau So Decadent pitää sisällään mehukkaita hedelmiä ja hehkuvia kukkia, joista muodostuu naisellinen tuoksukokonaisuus. Valkoinen meripihka lisää tuoksuun hypnoottista aistillisuutta ja muodostaa sille sensuellin, pehmeän jälkituoksun.

Tuoksuperhe: Pehmeä, ylellinen kukkaistuoksu

Alkutuoksu:     Nashi-päärynä, mustaviinimarja, vihreä kurjenmiekka

Sydäntuoksu: Vaaleanpunainen kielo, magnolia, jasmiini

Jälkituoksu:     Valkoinen meripihka, kashmir-puut, raparperi

Parfymööri:     Annie Buzantian

Tuoksutalo:     Firmenich

TUOKSUPULLO

Marc Jacobsin ikonisesta käsilaukusta inspiraationsa saanut tuoksupullo on muodostanut täydellisen liiton tuoksun ja muodin välille, tehden tuoksusta kokonaisuuden täydentävän luksusasusteen. Rakastettuun tuoksupulloon on nyt lisätty naisellisia yksityiskohtia ja pehmeyttä. Pullon käärmeennahkakuvioisen korkin värityksessä on käytetty vaaleanpunaista ja tummanvihreää, jotka antavat sille aistillista vastakohtaisuutta. Aiempaa lyhyempi kultainen ketju koristaa tyylikkäästi pulloa. Pullon lasiosa on tällä kertaa valmistettu huurrelasista, jonka läpi vihertävä tuoksuneste hohtaa läpi.

Pullon suunnittelu: Established Nyc yhteistyössä Marc Jacobsin kanssa.

TUOTEVALIKOIMA

Decadence Eau So Decadent eau de toilette 30 ml, suositushinta 56,00 euroa

Decadence Eau So Decadent eau de toilette 50 ml, suositushinta 82,00 euroa

MYYNNISSÄ

Decadence Eau So Decadent -tuoksu tulee myyntiin lokakuussa 2017.

TUOTEKUVAT

http://www.bernerbrandbank.fi/l/7scfcMdWPcrZ

UUSIMMAT TIEDOTTEEMME

https://www.berner.fi/uutishuone/

LISÄTIEDOT

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi