Annoimme joululahjaksi elämää Itämerelle

Annoimme tänäkin vuonna joululahjarahamme Itämeren suojelun hyväksi tukemalla Baltic Sea Action Groupin toimintaa.

Itämeren monimuotoisuutta uhkaavat rehevöityminen ja ilmastomuutos, joiden hillitseminen on tärkeässä asemassa Itämeren tulevaisuuden turvaamisessa. Lisää aiheesta voit lukea BSAG:n joululahjaitämerelle-sivustolta.  

Olemme mukana tukemassa BSAG:n toimintaa myös Itämeri-sitoumuksemme kautta. Olemme sitoutuneet kehittämään ekologisia tuoteinnovaatioita kiertotalousratkaisujen kautta, ja selvitämme uusia ravinteiden kierrätysmahdollisuuksia sekä kotipuutarhan että maanviljelyn kestävän kehityksen puolesta. Lue lisää sitoumuksestamme

Toivotamme kaikille lämmintä ja hyvä joulunodotusta ja joulua sekä menestyksellistä uutta vuotta 2020.
 

 

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa