MAVALA Butterfly Color’s Collection: Herkullisia ja haaveiden sävyttämiä värejä talvikauteen

Vastakohtana tummanpuhuvalle talvikaudelle MAVALA tuo sesonkiin herkullisen kynsilakkakokoelman, joka on saanut inspiraationsa haaveiden voimasta.

Kausikokoelman värit korostavat haaveiden tärkeyttä ja niiden on tarkoitus pysäyttää oman sydämen äänen äärelle. Olivat haaveet pieniä tai suuria, ne tuovat iloa, inspiraatiota ja voimaannuttavat arjessa. Talvikauden haavematkan sävyissä on otettu huomioon ajankohtaisiin trendiväreihin helposti yhdisteltävä sävymaailma, jonka keskiössä ovat pastelliset vivahteet.

Herkullinen Butterfly Color’s -kynsilakkakokoelma sisältää kuusi hyvää mieltä tuovaa väriä, jotka johdattelevat tunnelmointiin omien haaveiden pariin

179 Lemon Cream: Kuin kesäinen jälkiruoka, joka yhdistää sitruunan ja vaniljan makeaksi liitoksi

255 Iris Orchid: Hillitty ja tyylikäs violetti, joka kutsuu mukaan unelmointiin auringonlaskuun

347 Big Bubble: Hattaran vaaleanpunainen, jonka mukana leijailee pehmeällä pastellipilvellä

351 Lugano: Pramea punainen, joka kuvastaa intohimon palavaa liekkiä

393 Biarritz: Pehmeä harmaanbeige, joka ilmentää hetkessä elämisen kauneutta

987 Vibrant Turquoise: Runsaspigmenttinen turkoosi, joka vie sukellusmatkalle merien aarteiden havinaan

Pitkäkestoinen lakkaus MAVALAn suosituksilla

MAVALA 002 Base Coat on kaksivaikutteinen aluslakka, joka suojaa kynttä värilakan pigmenteiltä. Aluslakka kiinnittää värilakan tiiviisti kynteen, kaksinkertaistaen kynsilakan kestoajan. Sen ansiosta kynsi ”hengittää” ja säilyttää elastisuutensa. Aluslakan koostumusta on täydennetty orgaanisella piioksidilla, joka vahvistaa kynttä ja lisää sen joustavuutta. Tuote on vegaaninen ja dermatologisesti sekä kliinisesti testattu.

MAVALA Gel Finish Top Coat tuo lakalle geelilakkausta jäljittelevän pinnan, vieden manikyyrin ammattitasolle runsaamman, pehmeämmän ja kiiltävämmän tuloksen ansiosta. Läpinäkyvä geeli toimii vaihtoehtona geelilakkaukselle ilman UV-lamppua tai vaivalloista poistoa. Gel Finish Top Coat poistetaan perinteisellä kynsilakanpoistoaineella.

Kuvalinkki

https://www.bernerbrandbank.fi/l/mL8mcghMFxTt

Hinnat

MAVALA Mini -kynsilakka 5 ml, 5,90 EUR

MAVALA 002 + Silicium Protective Base Coat 10ml, 11,90 EUR

MAVALA Gel Finish Top Coat 10ml, 12,50 EUR

Saatavilla

Butterfly Collection -kynsilakka kokoelma on saatavilla tammikuussa 2023 Stockmann – ja Sokos-tavarataloissa, Emotion-myymälöissä, Prismoissa, K-Citymarketeissa, Keskisellä, Minimaneissa ja valikoiduissa apteekeissa.

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot: Mira Marin, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa