Berner Oy on ostanut Haltija Group Oy:n

3.11.2021

Yrityskaupalla vahvistamme edelleen asemaamme terveysteknologiatuotteiden merkittävänä toimijana strategiamme mukaisesti.

Yrityskauppa täydentää Berner Pro -liiketoiminta-alueemme tuotevalikoimaa, joka kattaa nykyisellään muun muassa infektioiden torjunnan, henkilöhygienian, kirurgian, suojauksen, laboratorioiden ja ammattipuhtauden tuotteita.

– Kaupan myötä pystymme yhdessä tarjoamaan terveydenhuollon ja hoiva-alan asiakkaillemme entistäkin monipuolisemman valikoiman terveysteknologian tuotteita sekä palveluja molempien yhtiöiden henkilöstön vahvan ammattitaidon avulla. Tämä vahvistaa entisestään asemaamme markkinoilla, Bernerin toimitusjohtaja Antti Korpiniemi iloitsee. Jaamme lisäksi Haltijan kanssa vahvan tahtotilan niin korkealaatuiseen asiakas- ja toimittajayhteistyöhön kuin henkilöstön hyvinvointiinkin.

Yrityskauppa edellyttää vielä Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän.

Lisätietoja:
Antti Korpiniemi
Pauliina Bovellan

​​​​​​​Haltija Group Oy palvelee valtakunnallisesti terveydenhuollon julkisen ja yksityisen sektorin ammattilaisia sekä hyvinvoinnistaan kiinnostuneita kuluttajia apuvälineisiin, hoitotarvikkeisiin sekä ortoosi- ja tukituotteisiin liittyvissä ratkaisuissa. Alan kattavin huolto-, puhdistus- ja vuokrauspalvelu mahdollistaa apuvälinetekniikan turvallisen käytön ja oikea-aikaisen saatavuuden. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 25,5 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa 120 henkilöä. www.haltija.fi